Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ”Pixelul albastru” al lui Liviu Dragnea: "Mi-au apărut patru puncte luminoase pe telefon și mesajul SE ASCULTĂ!" Cum arată aplicația care l-a speriat pe șeful PSD (FOTO)

”Pixelul albastru” al lui Liviu Dragnea: "Mi-au apărut patru puncte luminoase pe telefon și mesajul SE ASCULTĂ!" Cum arată aplicația care l-a speriat pe șeful PSD (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 15 Mai 2018, 16:19
”Pixelul albastru” al lui Liviu Dragnea: "Mi-au apărut patru puncte luminoase pe telefon și mesajul SE ASCULTĂ!" Cum arată aplicația care l-a speriat pe șeful PSD (FOTO) Eveniment

Liviu Dragnea a povestit că s-a speriat marți, în timp ce asculta depozițiile din sala de judecată de la Înalta Curte, pentru că, deodată, pe telefon i-au apărut niște puncte albe, cu mesajul ”Se ascultă”. Imediat după, pe ecran curgea exact textul pe care Marian Nazare îl rostea în fața judecătorilor.

”I-am arătat ceva avocatului meu. A durat cam 10-12 secunde, eram cu telefonul deschis când avea pledoaria Marian Nazat. Răspunsesem la un mesaj și stăteam cu el deschis pur și simplu, iar la un moment dat îmi apar patru puncte luminoase pe ecran, care se face cam două treimi alb, în care se scrie ”se ascultă” și după care a început să scrie în timp real ceea ce spunea Marian Nazare. Tot caut aplicația asta, adică sper să fie o aplicație la telefon, pentru că, sincer, m-am speriat”, a susținut Liviu Dragnea, după ce a ieșit din sala de judecată.

Orice ar fi vrut să insinueze șeful PSD, nu e niciun mister la mijloc! Ceea ce l-a ”speriat” pe Dragnea nu a fost decât o simplă aplicație de pe telefon. Este vorba despre ”Google Voice Search”, aplicație, pe care, probabil, a accesat-o din greșeală. 

 


 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   ICCJ