Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Victorie la Curtea de Apel pentru Dragnea: Ce se întâmplă cu completul de judecată care trebuie să îi dea sentinţa finală (VIDEO)

Victorie la Curtea de Apel pentru Dragnea: Ce se întâmplă cu completul de judecată care trebuie să îi dea sentinţa finală (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 23 Noi 2018, 15:19
Victorie la Curtea de Apel pentru Dragnea: Ce se întâmplă cu completul de judecată care trebuie să îi dea sentinţa finală (VIDEO) Foto: Capital Eveniment

Curtea de Apel Bucureşti i-a dat dreptate lui Liviu Dragnea pe solicitarea privind felul în care a fost întocmit completul de judecată care trebuie să îi dea sentinţa finală în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Astfel, Curtea de Apel a admis cererea liderului PSD și a suspendat hotărârea Înaltei Curți din 8 noiembrie prin care a fost stabilită noua componență a C5 – urilor.

"Admite cererea modificată. Admite cererea de intervenție accesorie. Anulează Hotărârea nr. 137/08.11.2018 a Înaltei Curți de Casație și Justiție – Colegiul de Conducere. În baza art. 15 alin. 1 din Legea nr. 554/2004, modificată și republicată, suspendă executarea Hotărârii nr. 137/08.11.2018, emisă de pârâtă, până la soluționarea definitivă a cauzei. În baza art. 29 alin. 4 din Legea nr. 47/1992, modificată și republicată, sesizează Curtea Constituțională a României cu soluționarea excepției de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 32 alin. 1 din Legea nr. 304/2004, modificată și republicată. Cu recurs, în termen de 5 zile de la comunicare, în ceea ce privește capătul de cerere referitor la suspendarea actului administrativ. Cu recurs, în termen de 15 zile de la comunicare, în ceea ce privește capătul de cerere privind anularea actului administrativ. Pronunțată în ședință publică, azi, 23.11.2018", se arată în minuta instanţei.

Noul complet al lui Liviu Dragnea era format din Rodica Cosma, Horia Valentin Șelaru, Cristina Simona Neniță, Francisca Maria Vasile și Ioana Alina Ilie. Acesta a fost făcut prin tragere la sorţi după ce  Curtea Constituţională a decis că precedentul nu erau compus corect pentru că se trăgeau la sorţi doar 4 judecători din 5 pentru, iar preşedintele de complet era prestabilit.

 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea