Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ”Grătar la Dragnea!” Șeful PSD și-a făcut un selfie și a câștigat o ladă de bere. Reacția internauților - S-au invitat la sediul partidului: ”Dragnea dă micii!” (FOTO)

”Grătar la Dragnea!” Șeful PSD și-a făcut un selfie și a câștigat o ladă de bere. Reacția internauților - S-au invitat la sediul partidului: ”Dragnea dă micii!” (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 02 Mai 2018, 08:57
”Grătar la Dragnea!” Șeful PSD și-a făcut un selfie și a câștigat o ladă de bere. Reacția internauților - S-au invitat la sediul partidului: ”Dragnea dă micii!” (FOTO) Foto: Zamfi Irina / Facebook Eveniment

Liviu Dragnea a câștigat un pariu, după ce a reușit să-i demonstreze unui internaut că chiar el este cel care postează pe contul de Facebook ”Liviu Dragnea”. 
Bogdan Lungu avea îndoieli că fix șeful PSD este cel care postează și a cerut un selfie pentru a se convinge. A și promis că va da o navetă de bere dacă se dovedește că s-a înșelat. 

”Dacă ăsta care cârâie aici este mustăciosul, eu dau o navetă cu bere!! Bă Livache, bro, fă un selfie și fă-mi în ciudă!!”, a scris Lungu.

Sursă Foto: Zamfi Irina / Facebook

N-a trecut mult timp și Dragnea a postat selfie-ul cu pricina, demonstrând astfel că este chiar el cel care posta pe Facebook. N-a uitat să ceară naveta cu bere, pentru că a câștigat pariul.

Omul, care este din Galați, a zis că se va ține de cuvânt și-i da lui Dragnea berea.

”Luni la 17.00, vă aștept la sediul PSD din Kiseleff!”, i-a răspuns Dragnea.

Sursă Foto: Zamfi Irina / FacebookScandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

N-a durat mult și internauții s-au invitat la sediul PSD, la un grădar. A și fost creat un eveniment pe Facebook și în doar câteva ore 146 de oameni și-au anunțat prezența, pentru a profita de micii și berea date, speră ei, de Liviu Dragnea.

”Gratar 
Dragnea da micii
A zis ca sa ne tinem de cuvant si sa mergem
Locatia: Sediul PSD de pe Kiseleff
Ora: 17:00
Ziua: Luni 7 Mai”, este mesajul postat pe pagina dedicată evenimentului ”Grătar la Dragnea”.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   PSD