Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dragnea dă noi detalii despre "tentativa de asasinare": Patru indivizi mi-au făcut semn cu degetul la gât, ulterior mi-au blocat maşina. Soros nu e implicat!

Dragnea dă noi detalii despre "tentativa de asasinare": Patru indivizi mi-au făcut semn cu degetul la gât, ulterior mi-au blocat maşina. Soros nu e implicat!

Un articol de: B1.ro - 22 Aug 2018, 18:11
Dragnea dă noi detalii despre "tentativa de asasinare": Patru indivizi mi-au făcut semn cu degetul la gât, ulterior mi-au blocat maşina. Soros nu e implicat! Eveniment

Liviu Dragnea a revenit miercuri cu noi detalii despre "tentativa de asasinare" despre care s-a plâns marţi seară. Acesta a vorbit despre patru indivizi care mai întâi s-au uitat urât la el şi s-au apropriat extrem de mult într-un restaurant unde i-au făcut și un semn cu mâna care semnifică moartea , iar ulterior i-au blocat maşina în trafic.

"Când ieşeam în spaţiul public observam că sunt privit cu insistenţă, oarecum profesională, că sunt filat, că sunt urmărit aproape tot timpul. Cu timpul am început să văd indivizi care mă priveau cu insistenţă, special ca să fie vazuţi de mine şi care făceau în aşa fel încât să îi văd.

În prima parte a lui aprilie au devenit ostentativi, făceau gesturi care semnificau moartea. M-am îndoit pentru că tot timpul erau alţii. În câteva situaţii i-am atras atenţia şi Irinei, prietena mea, şi a zis că şi ea e urmărita, uneori era şi fotografiată prin magazine.

Într-o seară în aprilie lucrurile au mers mai departe decât mă aşteptam. Eram într-un spaţiu public şi am simţit iar aceeaşi prezenţă. Erau 4 indivizi în haine închise, au venit spre locul în care eram. Eram într-un grup zgomotos în restaurant, s-au oprit la câţiva paşi de mine şi au facut un semn, se apropriau, unul a răspuns la telefon şi după s-au întors şi au dispărut.

La câteva seri după asta, eram eu la volan, era 11-12 noaptea, prin zona 13 septembrie, o mașină în față, una în spate, au încercat să ma blocheze, unul a vrut să îmi deschidă ușile, dar am reusit să îi pierd.
Două întâmplări care mi-au confirmat că au intenții serioase și m-am gândit mult dacă să vorbesc cu instituții ale statului să înceapă o anchetă", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Față de marți seară când a lăsat de înțeles că multimiliardul George Soros ar putea sta în spatele tentativei de asasinat, acum președintele PSD a ținut să precizeze că nu e Soros implicat în acest caz, dar nu a vrut să dea alt nume.

Liviu Dragnea a precizat că nu a făcut plângere la parchet în acest caz pentru că nu are încredere în procurori. (Detalii AICI)