Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dragoș Ovidiu Argeșanu, la emisiunea “360 de grade”: Fiecare om are un traseu stabilit de la naştere

Dragoș Ovidiu Argeșanu, la emisiunea “360 de grade”: Fiecare om are un traseu stabilit de la naştere

Un articol de: - 09 Apr 2011, 16:51
Dragoș Ovidiu Argeșanu, la emisiunea “360 de grade”: Fiecare om are un traseu stabilit de la naştere Eveniment

Cele mai bune momente din emisiunea "360 de grade", moderată de Alina Bădic, sunt difuzate zilnic de postul B1 TV. În emisiunea difuzată sâmbătă, moderatoarea emisiunii, Alina Bădic, l-a avut ca invitat pe medicul și scriitorul Dragoș Ovidiu Argeșanu, care a vorbit despre destin și predestinare.

Potrivit medicului, fiecare persoană are un anume traseu prestabilit, care se poate schimba în mod pozitiv sau negativ, în funcţie de opţiunile personale ale fiecăruia.

„Nu cred propriu-zis într-o predestinare, dar cred că există un program al vieții fiecăruia dintre noi. Adică cred că fiecare om are un traseu stabilit oarecum înainte de naștere, dar că acest traseu se poate schimba în bine sau în rău, în funcţie de propriile noastre opţiuni”, consideră Argeşanu.

Dragoș Ovidiu Argeșanu, despre predestinare


Invitatul abordează subiectul plăţilor karmice, care, consideră el, pot fi "îngrozitoare" pentru o persoană.

„Plăţile karmice pot să fie îngrozitoare. (...) Plata karmică...înseamnă momentul în care Dumnezeu îşi întoarce privirea de la tine”, spune Argeşanu.


Dragoș Ovidiu Argeșanu, despre plata karmică


Emisiunea "360 de grade" este un talk-show în care sunt dezbătute subiecte incitante precum cele legate de droguri, exorcizare, dezastre aviatice, premoniții, jocuri de noroc, căsătoriile mixte, religiozitate și multe altele.

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic,   360 de grade,   B1