Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dragoste cu scântei: Un deţinut din Iaşi a dat foc puşcăriei de supărare că nu i s-a aprobat să facă amor cu iubita

Dragoste cu scântei: Un deţinut din Iaşi a dat foc puşcăriei de supărare că nu i s-a aprobat să facă amor cu iubita

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 26 Noi 2020, 10:35
Dragoste cu scântei: Un deţinut din Iaşi a dat foc puşcăriei de supărare că nu i s-a aprobat să facă amor cu iubita Foto: bjiasi.ro Eveniment

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, deținut în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi, a incendiat mai multe lucruri din celulă și era să dea foc întregii pușcării de nervi că nu i s-a dat voie să participe la vizita intimă. Pentru fapta sa, N.O. a fost pedepsit cu 10 zile de izolare. El a contestat sancțiunea în instanță, dar judecătorii nu i-au dat dreptate. Individul nu se află la prima abatere de când e încarcerat.

 

Deținut din Iași, sancționat după ce a produs un incendiu de nervi că nu și-a putut vedea iubita

 

N.O., închis în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi după ce a fost condamnat pentru tâlhărie, a dat foc unor bunuri pe care le avea în celulă, motiv pentru care a fost sancționat disciplinar cu 10 zile de izolare, informează Adevărul. Incidentul s-a produs în luna iulie, dar s-a aflat de el abia acum, când bărbatul s-a adresat Justiției.

Pe 22 iulie, la ora 22.00, într-un moment de furie, deținutul a rupt caia de la baie şi a dat foc mai multor bucăţi de plastic şi de hârtie. Ulterior, a baricadat celula cu ajutorului paturilor, fiind cu greu liniştit de către gardieni. Întreaga scenă a fost filmată.

Deținutul a spus că a făcut acest gest din cauza reprezentanților închisorii, care nu i-au aprobat o vizită intimă, în fapt o întâlnire amoroasă cu concubina, în camera special amenajată la penitenciar.

Bărbatul a atacat în instanță măsura disciplinară ce i-a fost aplicată, dar judecătorii nu i-au dat dreptate.

De când se află în detenție, N.O. a mai fost sancţionat de cinci ori.

Citeşte mai multe despre:   incendiu in inchisoare,   detinut sanctionat,   Penitenciarul din Iasi