Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Drama mamei acuzate că și-a răpit propriul fiu: Mă tem de instituțiile care ar trebui să-mi apere copilul în România. Așa ceva nu mi s-a întâmplat în Portugalia. Eram un străin în țara lor și tot m-au ajutat (VIDEO)

Drama mamei acuzate că și-a răpit propriul fiu: Mă tem de instituțiile care ar trebui să-mi apere copilul în România. Așa ceva nu mi s-a întâmplat în Portugalia. Eram un străin în țara lor și tot m-au ajutat (VIDEO)

Un articol de: - 02 Aug 2016, 17:49
Drama mamei acuzate că și-a răpit propriul fiu: Mă tem de instituțiile care ar trebui să-mi apere copilul în România. Așa ceva nu mi s-a întâmplat în Portugalia. Eram un străin în țara lor și tot m-au ajutat (VIDEO) Eveniment

UPDATE: Ana Maria Stancu va afla pe 5 septembrie dacă va fi extrădată în Portugalia, unde riscă până la 8 ani de închisoare după ce a fost acuzată de răpire internaţională de copii de către fostul soţ. Decizia a fost luată de magistraţii Judecătoriei Sectorului 6, informează B1 TV.

Drama mamelor acuzate de răpire continuă! Emoţii marți pentru Ana Maria Stancu, femeia acuzata de fostul soț că și-a răpit copilul din Portugalia. La Judecătoria Sectorului 6 are loc pronunţarea în acest caz care a şocat România. Doborâtă de emoții, femeia a ieșit la un moment dat din sala de judecată și le-a povestit jurnaliștilor cu ochii în lacrimi despre coșmarul prin care trece.

Ana Maria Stancu a spus plângând că nu-i vine să creadă prin ce trece, că are senzația că trăiește într-un film, că este debusolată și că se simte neputincioasă. Mai mult, aceasta aspus că a ajuns să-i fie frică de judecătorii plătiți chiar din banii publici, dar și de instituțiile care ar trebui să-i apere copilul.

Drama mamei acuzate că și-a răpit propriul fiu: Mă tem de instituțiile care ar trebui să-mi apere copilul

Sunt șocată, simt neputința mamei de a-și ajuta copilul. La 16.00, trebuie să mergem la psiholog, să-mi revin, să-l încurajez și să-l susțin să nu cadă. Trebuie să înțeleagă toată lumea că a luat un tratament de epilepsie. El făcea pe fond de durere, de plâns aceste crize.

E incredibil! Mi se pare că trăiesc un film, că nu e realitate. Timp de doi ani să nu ai timp să... nici nu-mi găsesc cuvintele...

Dacă eu eram cetățeanul oricărei alte țări din comunitatea europeană nu se întâmpla cu un minor așa ceva.  Trebuie să lupt pentru Rafael, voi face absolut orice să-i fie bine, să nu mai fie abuzat de tată, pentru că acum e un abuz prin telefon, e o presiune pe care el o face.

Deocamdată nu am dat de justiția pe care o plătim din bani publici să apere interesele minorului. Am ajuns să-mi fie frică, teamă de judecători. Sunt debusolată! Nu mi găsesc cuvintele să vă spun... BOMBĂ în showbiz! George Burcea și Viviana Sposub au anunțat că vor fi ...

Mă tem de instituțiile care ar trebui să-mi apere copilul în România. Așa ceva nu mi s-a întâmplat în Portugalia. Eram un străin în țara lor și m-au ajutat. E aberant și strigător la cer!”, s-a plâns femeia.