Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Drama mamei acuzate că și-a răpit propriul fiu: Mă tem de instituțiile care ar trebui să-mi apere copilul în România. Așa ceva nu mi s-a întâmplat în Portugalia. Eram un străin în țara lor și tot m-au ajutat (VIDEO)

Drama mamei acuzate că și-a răpit propriul fiu: Mă tem de instituțiile care ar trebui să-mi apere copilul în România. Așa ceva nu mi s-a întâmplat în Portugalia. Eram un străin în țara lor și tot m-au ajutat (VIDEO)

Un articol de: - 02 Aug 2016, 17:49
Drama mamei acuzate că și-a răpit propriul fiu: Mă tem de instituțiile care ar trebui să-mi apere copilul în România. Așa ceva nu mi s-a întâmplat în Portugalia. Eram un străin în țara lor și tot m-au ajutat (VIDEO) Eveniment

UPDATE: Ana Maria Stancu va afla pe 5 septembrie dacă va fi extrădată în Portugalia, unde riscă până la 8 ani de închisoare după ce a fost acuzată de răpire internaţională de copii de către fostul soţ. Decizia a fost luată de magistraţii Judecătoriei Sectorului 6, informează B1 TV.

Drama mamelor acuzate de răpire continuă! Emoţii marți pentru Ana Maria Stancu, femeia acuzata de fostul soț că și-a răpit copilul din Portugalia. La Judecătoria Sectorului 6 are loc pronunţarea în acest caz care a şocat România. Doborâtă de emoții, femeia a ieșit la un moment dat din sala de judecată și le-a povestit jurnaliștilor cu ochii în lacrimi despre coșmarul prin care trece.

Ana Maria Stancu a spus plângând că nu-i vine să creadă prin ce trece, că are senzația că trăiește într-un film, că este debusolată și că se simte neputincioasă. Mai mult, aceasta aspus că a ajuns să-i fie frică de judecătorii plătiți chiar din banii publici, dar și de instituțiile care ar trebui să-i apere copilul.

Drama mamei acuzate că și-a răpit propriul fiu: Mă tem de instituțiile care ar trebui să-mi apere copilul

Sunt șocată, simt neputința mamei de a-și ajuta copilul. La 16.00, trebuie să mergem la psiholog, să-mi revin, să-l încurajez și să-l susțin să nu cadă. Trebuie să înțeleagă toată lumea că a luat un tratament de epilepsie. El făcea pe fond de durere, de plâns aceste crize.

E incredibil! Mi se pare că trăiesc un film, că nu e realitate. Timp de doi ani să nu ai timp să... nici nu-mi găsesc cuvintele...

Dacă eu eram cetățeanul oricărei alte țări din comunitatea europeană nu se întâmpla cu un minor așa ceva.  Trebuie să lupt pentru Rafael, voi face absolut orice să-i fie bine, să nu mai fie abuzat de tată, pentru că acum e un abuz prin telefon, e o presiune pe care el o face.

Deocamdată nu am dat de justiția pe care o plătim din bani publici să apere interesele minorului. Am ajuns să-mi fie frică, teamă de judecători. Sunt debusolată! Nu mi găsesc cuvintele să vă spun... Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Mă tem de instituțiile care ar trebui să-mi apere copilul în România. Așa ceva nu mi s-a întâmplat în Portugalia. Eram un străin în țara lor și m-au ajutat. E aberant și strigător la cer!”, s-a plâns femeia.