Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Drapelul Ungariei și steagul secuiesc, scoase din Primăria Miercurea Ciuc. Decizia este definitivă (VIDEO)

Drapelul Ungariei și steagul secuiesc, scoase din Primăria Miercurea Ciuc. Decizia este definitivă (VIDEO)

Un articol de: - 15 Noi 2016, 18:22
Drapelul Ungariei și steagul secuiesc, scoase din Primăria Miercurea Ciuc. Decizia este definitivă (VIDEO) Eveniment

Primarul municipiului Miercurea Ciuc a pus în executare, la solicitarea unui executor judecătoresc, sentința definitivă prin care a fost obligat să îndepărteze drapelul Ungariei, steagul secuiesc și steagul municipiului din primărie.

„Primarul UDMR din Miercurea Ciuc, ultrașovinul Raduly Robert, un nostalgic al Ungariei Mari, a refuzat să pună în executare această sentință definitivă, motiv pentru care am apelat la serviciile unui executor judecătoresc care a pus în executare sentința. Urmare somației primite, primarul UDMR a pus în executare sentința definitivă și a îndepărtat toate steagurile din Primăria Miercurea Ciuc, cu excepția drapelului României și cel al Uniunii Europene. În locul drapelului Ungariei primarul UDMR a arborat în primărie steagul negru de doliu.”, scrie dantanasa.ro.

În luna februarie a acestui an, Tribunalul Harghita a admis acțiunea Asociației Civice pentru Demnitate în Europa (ADEC) și l-a obligat pe Primarul municipiului Miercurea Ciuc să îndepărteze toate steagurile, cu excepția drapelului României și cel al Uniunii Europene, din incinta și de pe fațada Primăriei Miercurea Ciuc.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Miercurea Ciuc,   steag,   Ungaria