?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Directorul care spusese că MAMELE care aduc COPII la proteste MERITĂ 'MĂCAR UN GLONŢ ÎN CAP' nu vrea să-şi dea demisia: Pretextul este HALUCINANT

Directorul care spusese că MAMELE care aduc COPII la proteste MERITĂ 'MĂCAR UN GLONŢ ÎN CAP' nu vrea să-şi dea demisia: Pretextul este HALUCINANT

Un articol de: B1.ro - 14 Aug 2018, 23:23
Eveniment

Gabriel Zamfir, un fost preot ajuns directorul Filarmonicii "Oltenia" şi care afirmase că mamele care au mers la protest însoțite de copii ar merita "măcar un glonț în cap", îi sfidează din nou pe români şi refuză să plece din funcţie, pretextând că are "proiecte de continuat". 

"De la momentul în care am obținut prin concurs funcția de manager al Filarmonicii 'Oltenia' Craiova, am realizat alături de colegii mei o multitudine de proiecte, care au adus Craiova în prim-planul peisajului cultural-artistic al României. Pentru că am responsabilitatea de a continua aceste proiecte, nu cred că este momentul să mă retrag din această funcție", a scris Gabriel Zamfir marţi, pe pagina sa de Facebook.

El îşi cere, însă, scuze pentru afirmaţia sa.

"În ultimele zile, am reflectat asupra consecințelor pe care le-a avut răspunsul meu la un comentariu postat pe o rețea de socializare, într-o discuție neoficială în care nu reprezentam poziția instituției al cărei manager sunt. Prin acel răspuns, îmi exprimam dezacordul ca un părinte să expună copiii unui mediu posibil violent precum cel anunțat în mass-media. Deși m-am exprimat la sens figurat - eu nefiind o persoană conflictuală și violentă - exprimarea mea a fost nepotrivită, drept pentru care, cer scuze publice tuturor acelora care s-au simțit lezați de comentariul meu.(...)
Acest comunicat nu se dorește a fi o justificare, ci doar lămurește contextul în care s-a produs acel nefericit comentariu pentru care, încă o dată, doresc să cer scuze tuturor celor care s-au simțit lezați de exprimarea mea neinspirată, formulată într-un moment al unui adevărat uragan mediatic și social", a precizat directorul Filarmonicii "Oltenia".

Într-un comentariu postat duminică pe Facebook, Gabriel Zamfir scria: "Un mare respect pentru acei jandarmi și măcar un glonț în cap acelor așa-zise 'mame' care au ieșit cu copiii în brațe la proteste deși se știa că nu e un protest pașnic așa cum ar trebui să fie în democrație. Dar deh nu avem aceeași definiție pentru 'democrație'".

Citeşte mai multe despre:   Gabriel Zamfir,   Filarmonica Oltenia
 
 
 
Loading...