Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dumitru Dragomir, dezvăluiri incredibile: Fostul șef ANAF, pus de Antena 1, a vrut să mă prindă și să mă șantajeze să dau declarații nasoale împotriva RCS-RDS (VIDEO)

Dumitru Dragomir, dezvăluiri incredibile: Fostul șef ANAF, pus de Antena 1, a vrut să mă prindă și să mă șantajeze să dau declarații nasoale împotriva RCS-RDS (VIDEO)

Un articol de: - 08 Mai 2017, 21:30
Foto: Look TV Eveniment

Dezvăluiri incredibile făcute de Dumitru Dragomir în legătură cu dosarul ”RCS-RDS”. Fostul șef al LPF a povestit în emisiunea Dosar de Politician, moderată de Silviu Mănăstire pe B1 TV, că Șerban Pop, fostul șef ANAF, a încercat să-i întindă o capcană, astfel încât să-l poată șantaja să dea declarații mincinoase împotriva RCS-RDS.

Pop, care era fostul șef al ANAF, omul lui Ponta, îmi trimite o femeie și doi bărbați în control la firmă. Vin cei trei și se duc la directoarea economică și-i spun . De asta sunt aici cu procesul ăsta! O spun în premieră! Vine asta la mine și-mi spune .

Eu spun . . . A doua zi spune Mirela .

Mă duc peste cei trei și le zic . Ei râdeau <știți că nu noi, un șef de-al nostru>. Fiul meu juca cu vicepreședintele ANAF tenis. Vine fiul meu la mine și-mi spune
Îl chem pe vicepreședinte cu martor la mine la hotel. El îmi spune că am făcut un contract, că <în lupta dintre Antena 1 și RCS tu ești iepurele>. . A rupt-o la fugă din birou.

Pop, pus de Antena 1, ca să mă prindă pe mine că acest contract e fals, mi-a luat originalele... și ca să mă prindă în flagrat cu cei 5.000 să mă șantajeze să spun că contractul mi l-a dat să fac ceva pentru RCS-RDS.

Dacă mintea mea nu mă ducea să opresc nenorocirea asta a lui Pop... Care e acum în pușcărie pentru așa ceva! Pus, discutat cu Antena 1, au făcut să mă prindă pe mine, să mă șantajeze să dau declarații nasoale împotriva societății (RCS), nu dăm nume”, a povestit Dragomir, pentru B1 TV.

Dragomir este cercetat sub control judiciar pentru că ar fi luat mită 3,1 milioane de euro de la fostul administrator al RCS&RDS Ioan Bendei, în schimbul cedării drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga I în sezoanele din 2008 până în 2011.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri incredibile: Fostul șef ANAF, pus de Antena 1, a vrut să mă prindă și să mă șantajeze să dau declarații nasoale împotriva RCS-RDS

Citeşte mai multe despre:   Antena 1,   santaj,   mita,   Dumitru Dragomir
 
Loading...