Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dumnezeu să-l odihnească, ȚARA nu îl va uita! Era un conducător aprig la mânie, dar foarte bun la suflet

Dumnezeu să-l odihnească, ȚARA nu îl va uita! Era un conducător aprig la mânie, dar foarte bun la suflet

Un articol de: - 15 Mai 2017, 10:11
Dumnezeu să-l odihnească, ȚARA nu îl va uita! Era un conducător aprig la mânie, dar foarte bun la suflet Eveniment

Fostul primar de dinainte de Revoluţie al comunei Bozieni, jud. Neamț, Constantin Enache, a murit duminică, relatează Vremea. Din cei de 89 de ani de viață, 38 a fost primar! O adevărată legendă a Neamțului, Moldovei și chiar a întregii țări.

Actualul primar, Doinel Grumezescu, are numai cuvinte frumoase la adresa predecesorului lui: „Când am terminat studiile și am fost repartizat la serviciu, am avut privilegiul și l-am cunoscut pe Omul și Primarul, Enache Constantin, alias Titi, cum îi spunea toata lumea. Era un conducator aprig la manie, dar foarte bun la suflet. A condus destinele comunei Bozieni și a făcut foarte multe lucruri bune și investiții. Vestea că s-a stins domnul primar Enache a fost ca un fulger pentru toata comunitatea locala. Ne rugăm ca sufletul dumnealui bun să fie trecut pomenit și amintit de noi toți”.

„Condoleanţe familiei îndurerate.Am lucrat cu fostul primar Enache Constantin 10 ani de zile. A fost o colaborare bună. Un om înţelegător, aplecat asupra rezolvării problemelor comunităţi. Dumnezeu să-l ierte!”, spune un locuitor din zonă.

Fost primar comunist timp de aproape patru decenii, Enache Constantin a trăit retras după Revoluţie, preferând să se dedice creşterii nepoţilor care rămăseseră orfani de mamă.

 

Citeşte mai multe despre:   primar,   Deces,   Neamt