Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dumnezeule, a fost ÎNMORMÂNTAT după 74 de ani! ULUITOR ce s-a întâmplat între timp... Familia a rămas fără cuvinte când a aflat

Dumnezeule, a fost ÎNMORMÂNTAT după 74 de ani! ULUITOR ce s-a întâmplat între timp... Familia a rămas fără cuvinte când a aflat

Un articol de: B1.ro - 18 Noi 2019, 12:35
Sursa: Pixabay Eveniment

Timp de 60 de ani, copiii unui pilot american doborât în Italia au crezut că știu unde se află înmormântat tatăl lor. Apoi au aflat cu stupoare că nu e deloc așa.

TRAGEDIE ÎN TELEVIZIUNE! FANII LUI CABRAL SUNT ÎN LACRIMI! "S-A SINUCIS CU O STICLĂ!" IMAGINI GREU DE PRIVIT

Pilotul american Loren Hitz a murit pe 21 aprilie 1945, când avionul său a fost doborât în Italia, la Bagnarola, lângă Florența.

Gretchen Wronka (75 de ani) și Martin Hitz (74 de ani), urmașii lui Loren Hitz, au crezut, timp de peste 60 de ani, că părintele lor este înmormântat în Cimitirul American din Florența, alături de alți 4400 de veterani, transmite CNN.
A MURIT ÎNDRĂGITUL ACTOR ROMÂN! DURERE FĂRĂ MARGINI... ''DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ, MAESTRE''!

În urmă cu 20 de ani, cei doi frați s-au gândit să afle mai multe despre tatăl lor. Gretchen a adresat o întrebare pe un site despre avionul P-47 Thunderbolt, pe care tatăl ei îl pilota când a fost doborât.

În 2012, Piero Fabbri, un aviator și arheolog amator din Bologna, le-a spus că se va ocupa de caz. De atunci, frații au căutat să afle cât mai multe informații.

LACRIMI PENTRU CĂTĂLIN BOTEZATU! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ OPERAȚIA CUMPLITĂ! E DE NERECUNOSCUT (GALERIE FOTO)

Frații au fost șocați și confuzi de cele aflate. Ei nu și-au cunoscut părintele. Gretchen avea un an, iar Martin s-a născut după decesul tatălui său, pe 1 iunie 1945.

Întotdeauna am știut că tatăl nostru a fost înmormântat în Cimitirul American din Florența. Am crezut că misterul legat de locul în care fuseseră îngropate și celelalte rămășițe se afla acolo”, a spus Gretchen Wronka.

TRISTEȚE ÎN TEATRUL ROMÂNESC! FLORIN PIERSIC! A ÎNCETAT ÎN URMĂ CU CÂTEVA ORE! DAN NEGRU A CONFIRMAT TOTUL (GALERIE FOTO)

După ani de excavări, arheologii italieni au găsit pe terenul unei micuțe ferme și alte oase și rămășițele avionului pilotat de Loren Hitz.

A durat trei ani până când toate rămășițele lui au fost strânse, analizate și gata de o înmormântare corespunzătoare. Testele ADN au dezvăluit că era vorba de Loren Hitz. Zilele trecute, acesta a fost înmormântat cum se cuvine.

Suntem foarte onorați că am avut posibilitatea să ne îngropăm tatăl cum trebuie”, a mai spus fiica lui Loren Hitz.

 


 


 

 
Loading...