Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment E DEFINITIV: Fost jucător de la Dinamo, CONDAMNAT pentru trafic de droguri!

E DEFINITIV: Fost jucător de la Dinamo, CONDAMNAT pentru trafic de droguri!

Un articol de: Ramona Zaharia - 10 Sep 2020, 16:43
E DEFINITIV: Fost jucător de la Dinamo, CONDAMNAT pentru trafic de droguri! Eveniment

Zi tristă pntru sportul românesc. Un fost jucător al clubului Dinamo a fost condamnat definitiv pentru trafic de droguri. Sportivul care era urmărit încă din februarie avea o plantație de cannbis chiar în propria în locuință.

Sportivul a fost urmărit luni în șir de poliție

Handbalistul Pierre Yives Ragot, care, până să semneze cu CSM Făgăraș, a jucat la Dinamo București, a fost condamnat pentru trafic de droguri. Acesta a mai fost arestat preventiv, după ce un coleg a declarat că i-a dat mai multe țigări cu cannabis, pe care, de altfel, le-a și fumat. Ulterior, acesta a fost filat și s-a descoperit că avea propria plantație în locuința sa. Sportivul și-a recunoscut fapta, drept pentru care a primit o pedeaspă mai ușoară.

Ragot era urmărit încă din februarie 2020.  El a comandat de pe un site străin semințe de cannabis și alte materiale necesare organizării unei culturi în locuință. Acesta a primit trei colete, care cântăreau, în total, în jur de 35 de kilograme. Prețul a fost unul la fel de mare, respectiv 2.500 de lei.

Fără să știe că deja a intrat în vizorul polițiștilor, acesta a comandat încă o dată de pe site-ul respectiv, în valoare de 1000 de lei. Când autoritățile au mers la locuința lui, au găsit acolo o seră specială pentru plantațiile de acest fel, precum și toate aparaturile necesare.

Condamnarea e definitivă

Potrivit Cancan, marți, 8 septembrie, a fost dată decizia finală în acest caz. Astfel, sportivul a recunoscut că producția era destinată vânzării și a încheiat o înțelegere în acest sens, după ce, inițial, negase acuzațiile.

El a primit doi ani de închisoare cu suspendare și un termen de supraveghere de trei ani, timp în care este obligat să respecte mai multe reguli. El va trebui să anunțe schimbarea locuinței, orice deplasare mai mare de 5 zile, precum și schimbarea locului de muncă. De asemenea, va efectua și 90 de zile de muncă în folosul comunității.

Citeşte mai multe despre:   Dinamo