Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment E LEGE! Poţi primi 10.000 euro de la STAT! Orice ROMÂN are DREPTUL la ACEȘTI BANI

E LEGE! Poţi primi 10.000 euro de la STAT! Orice ROMÂN are DREPTUL la ACEȘTI BANI

Un articol de: B1.ro - 10 Feb 2020, 10:48
Eveniment

Vești bune pentru români! Și în acest an va continua unul dintre cele mai așteptate programe guvernamentale. Cel care a făcut anunțul este ministrul Costel Alexe, conform Agerpres.

OANA ROMAN, DEZBRĂCATĂ COMPLET! IMAGINI CU EA ÎN PIELEA GOALĂ! SE VEDE CHIAR ȘI... (GALERIE FOTO NECENZURATĂ)

Românii pot primi 10.000 de euro de la stat, dar suma poate ajunge chiar până la 11.350 de euro în anumite condiţii. Iată ce trebuie să facă pentru asta!

PROFEȚII APOCALIPTICE! BABA VANGA A ANUNȚAT MĂCELUL! VINE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL, FRAȚILOR

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a declarat vineri, la Craiova că programul Rabla Clasic va fi lansat în luna martie, la Craiova, la Ford, iar pentru anul 2020 Guvernul României şi-a asumat să aloce cea mai mare sumă de până acum atât pentru programul Rabla Clasic, cât şi pentru programul Rabla Plus.

ARSENIE BOCA, PROFEȚIE DE COȘMAR! VIRUSUL UCIGAȘ VA FACE RAVAGII URGIA VA LOVI ROMÂNIA PESTE CÂTEVA ZILE

“Pentru Rabla Clasic ne-am luat angajamentul că vom avea 60.000 de vouchere pe care le vom oferi cetăţenilor pentru achiziţionarea de autoturisme păstrând aceleaşi valori ca în anul trecut, iar pentru Rabla Plus, bugetul pentru acest an creşte de la 95 milioane la 140 milioane (lei – n.red.), urmând ca în acest an, pe lângă dezvoltarea reţelei naţionale de încărcare, să finanţăm minim 3.000 de maşini electrice”, a declarat ministrul Mediului.

Costel Alexe a precizat că valoarea bonusului pentru maşinile electrice se păstrează la 10.000 de euro, ca şi anul trecut. “Este cea mai mare valoare a a unui voucher pentru o maşină electrică din Europa”, a subliniat ministrul.

“Se păstrează ca anul trecut valoarea de minim 10.000, iar dacă mai adăugăm şi faptul că românii pot casa un autoturism vechi, voucherul poate ajunge până la 11.350 euro. Aş vrea să spun că este cea mai mare valoare a unui voucher pentru o maşină electrică din Europa şi mă bucur foarte mult că Guvernul Ludovic Orban susţine modernizarea parcului auto din România şi ne dorim să creştem de la an la an”, a spus ministrul Costel Alexe.

Acesta a precizat că în acest an, în martie, se va lansa programul Rabla Clasic, la Craiova, la Ford, scrie Agerpres.