Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Edilul Gheorghe Nichita a apelat la unul dintre cei mai buni detectivi particulari pentru a-și spoina amanta: S-au cerut lucruri despre moralitatea ei (VIDEO)

Edilul Gheorghe Nichita a apelat la unul dintre cei mai buni detectivi particulari pentru a-și spoina amanta: S-au cerut lucruri despre moralitatea ei (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 10 Iun 2015, 12:55
Edilul Gheorghe Nichita a apelat la unul dintre cei mai buni detectivi particulari pentru a-și spoina amanta: S-au cerut lucruri despre moralitatea ei (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Primarul de Iași, Gheorghe Nichita, a apelat la unul dintre cei mai tari detectivi particulari din zona Moldovei pentru a-și spiona amanta. Şi asta pentru că agenții de la Poliția Locală nu erau capabili să o urmărească și în străinătate. S-au cerut lucruri despre moralitatea ei, a dezvăluit bărbatul care a urmărit-o pe femeie ca în filmele de la Hollywood, informează B1 TV.

Primarul Nichita n-a vrut să vină personal în biroul detectivului particular pentru a-i cere să-i fie spionată amanta, aşa că l-a trimis acolo pe Ştefan Avîrvarei, şeful unui Serviciu din cadrul
Poliţiei Locale Iaşi. A doua zi, după semnarea contractului, detectivul era deja pe urmele subiectului.

”Nu mi s-au cerut lucruri care să fie în afara legii. S-au cerut lucruri despre moralitatea ei. Inițial ni s-a comunicat că ar putea ajunge la Londra. În Otopeni am văzut că a luat rândul pentru Malaga. Eu aveam bilet ca să merg la Londra. A întâmpinat-o la aeroport un bărbat 30 de ani. Era un bărbat simpatic, sportiv, înalt, prezentabil. Nu au făcut niciun gest de apropiere, să se sărute. La despărțire, la aeroport au avut pupicuri de rămas bun ca între doi amici”, a declarat detectivul.

Pentru a o putea supraveghea pas cu pas pe amanta primarului, Ion Băcioi a fost nevoit să convingă un taximetrist să-l lase pe el să conducă în timpul procesului de spionaj. La întoarcerea în România, detectivul i-a prezentat lui Gheorghe Nichita pozele și filmulețele realizate cu iubita sa.

„Cred că domnului primar i-a plăcut ce am constatat acolo. Cred că s-a bucurat că iubita lui nu s-a dus cu un alt bărbat. Nu am avut probe că acesta s-ar fi dus la alt bărbat pentru a întreține relații sexuale. Comportamentul lor a fost atipic, mai ales într- o țară străină, unde consideri tu că ești liber și că nu te poate vedea nimeni”, a mai spus detectivul.

Edilul Gheorghe Nichita a apelat la unul dintre cei mai buni detectivi particulari pentru a-și spoina amanta

Citeşte mai multe despre:   Gheorghe Nichita,   amanta