Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ediție specială ”360 de grade”: Care este diferența dintre un ritual aplicat corect și unul greșit (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Care este diferența dintre un ritual aplicat corect și unul greșit (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 10 Iul 2016, 13:02
Ediție specială ”360 de grade”: Care este diferența dintre un ritual aplicat corect și unul greșit (VIDEO) Eveniment

Alina Bădic a vorbit sâmbătă, în cadrul ediției speciale a emisiunii 360 de grade, alături de invitații săi, Ruxandra Benga, cristaloterapeut, Dragoș Bogdan Cristian, terapeut şi Cristian Pompei, consultant, despre superstiții și ritualuri.

Este esenţial să ştim că lucrurile se întâmplă firesc, de la sine, fără să le grăbim în vreun fel. Există însă şi superstiţii conform cărora anumite ritualuri ne pot ajuta să ne conturăm mai bine gândurile, visele şi dorinţele. Sunt tradiţii care ne vorbesc despre modul în care putem atrage norocul, prosperitatea sau iubirea, de la ritualuri pentru îndeplinirea anumitor dorinţe până la folosirea anumitor momente bine determinate pentru a accelera anumite energii.

În momentul în care facem un ritual, trebuie să avem grijă la modul în care îndeplinim ritualul. Spre exemplu, dacă e un ritual de dragoste, trebuie să știm că e un ritual care pleacă din inimă, din iubire necondiționată.

Orice formă de a aplica aceste ritualuri care încalcă liberul arbitru este foarte grav pedepsită la nivel astral, pentru că se încalcă o regulă clară, care nu suferă discuție: nu se încalcă liberul arbitru, nici în dragoste, în absolut nicio zonă.

Ediție specială ”360 de grade”: Care este diferența dintre un ritual aplicat corect și unul greșit

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic,   360 de grade,   editie speciala