Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ediție specială ”360 de grade”: Care sunt ritualurile tradiționale pentru noroc (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Care sunt ritualurile tradiționale pentru noroc (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 10 Iul 2016, 12:30
Ediție specială ”360 de grade”: Care sunt ritualurile tradiționale pentru noroc (VIDEO) Eveniment

Alina Bădic a vorbit sâmbătă, în cadrul ediției speciale a emisiunii 360 de grade, alături de invitații săi, Ruxandra Benga, cristaloterapeut, Dragoș Bogdan Cristian, terapeut şi Cristian Pompei, consultant, despre superstiții.

Este esenţial să ştim că lucrurile se întâmplă firesc, de la sine, fără să le grăbim în vreun fel. Există însă şi superstiţii conform cărora anumite ritualuri ne pot ajuta să ne conturăm mai bine gândurile, visele şi dorinţele. Sunt tradiţii care ne vorbesc despre modul în care putem atrage norocul, prosperitatea sau iubirea, de la ritualuri pentru îndeplinirea anumitor dorinţe până la folosirea anumitor momente bine determinate pentru a accelera anumite energii.

În tradiția populară românească, pentru a avea noroc, părinții trebuiau să spele copii pe lună nouă. Dacă luna nouă pica duminica, aceștia mergeau la biserică, iar preotul citea acatistul Maicii Domnului pentru femei și acatistul Sfântului Nicolae pentru bărbați. În acest fel, vibrația pe care o transmite preotul în biserică se îmbină cu vibrația a ceea ce ne dorim.

De altfel, se folosea și spălatul cu apa neîncepută, apa scoasă din fântână de dimineață. Acea apă este mângâiată de razele lunii și au o energie aparte care contribuie la noroc.

Ediție specială ”360 de grade”: Care sunt ritualurile tradiționale pentru noroc

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic,   editie speciala,   360 de grade