Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: „Poate să te urmărească toată viața un păcat” / „Există și o karma comună a cuplului” (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: „Poate să te urmărească toată viața un păcat” / „Există și o karma comună a cuplului” (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 11 Apr 2021, 19:43
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: „Poate să te urmărească toată viața un păcat” / „Există și o karma comună a cuplului” (VIDEO) Eveniment

Alina Bădic și invitații săi, Ingrid Baciu și Lucrețiu Tudoroiu, au discutat în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade” despre faptul că un păcat te poate urmări toată viața. Totodată, ei au vorbit și despre karma comună a cuplului, care în cazuri excepționale poate „să schimbe condițiile celor doi care formează cuplul”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Un păcat poate să te urmească toată viața

 

„Ce vreau să spun este că de cele mai multe ori atunci când comitem un păcat – eu acum vorbesc în general – consecințele, repercursiunile pot fi mult mai dure, și mi-a plăcut Ingrid cum ai spus că crezi că a trecut. Nu, n-a trecut. Tu spui, au trecut 10 ani de când am făcut nu știu ce păcat – nu! Poate să te urmărească toată viața un păcat. Lumea are impresia că este suficient – nu, este absolut necesar să te spovedești, să te împărtășești, să te căiești, să te duci la biserică, să te rogi, să faci iertări, asta este absolut necesar, dar asta nu înseamnă că, gata, ai făcut astăzi un mare păcat... nu este obligatoriu ca prin faptul că ai luat-o pe calea bisericii să îți anulezi toate păcatele pe loc. Le-ai făcut acum 10 ani, dar poate că ele te urmăresc”, a declarat Alina Bădic, pe B1 TV.

În clipa în care un preot ți-a dat iertarea, spune Ingrid Baciu, „păcatul tău nu s-a încheiat”.

„Copilul a ieșit afară, și-a rupt pantalonii și a făcut o julitură – mama nu îl ceartă, tata nu îl ceartă, e momentul iertării. Nicio problemă, puiule, dar am de spălat pantalonii, dar am de bandijonat rana, trebuie să îi mai țin o dată o lecție copilului despre cum să se joace afară. În clipa în care sfântul părinte ți-a dat iertarea, păcatul tău nu s-a încheiat, s-au dezlegat drumurile să îți poți restitui universului ce ai luat, ce ai furat. Tu nu creezi viață, tu ca om, nu tu ai creat viața, dar o iei”, a adăugat Ingrid Baciu.

Lucrețiu Tudoroiu a vorbit despre karma comună a cuplului.

„Trebuie să vedem și un alt aspect. Există și o karma comună a cuplului, care este construită, care poate în cazuri excepționale, atunci când vine acea binecuvântare Dumnezeiască de care vorbeai mai devreme așa de bine, să schimbe condițiile celor doi care formează cuplul. Adică este o karma a fiecăruia, cu care vine fiecare, și apoi este ceea ce fac ei împreună”, a spus Lucrețiu Tudoroiu.Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   Ediție specială „360 de grade”