Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Postul și lucrurile de care trebuie să ținem cont în această perioadă (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Postul și lucrurile de care trebuie să ținem cont în această perioadă (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 11 Apr 2021, 18:05
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Postul și lucrurile de care trebuie să ținem cont în această perioadă (VIDEO) Eveniment

Alina Bădic a declarat, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, că în post există o mulțime de lucruri de care trebuie să ținem cont „poate mai mult decât altădată”. „Trebuie să interacționăm diferit și oarecum la un nivel spiritual superior în această perioadă cu tot ceea ce ne înconjoară, să luptăm puțin diferit cu slăbiciunile noastre, poate să ne vedem defectele mai conștienți fiind de ele și făcând anumite promisiuni”, a subliniat ea, în deschiderea discuției cu invitații săi, Ingrid Baciu și Lucrețiu Tudoroiu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic, despre lucrurile de care trebuie să ținem cont în perioada postului

 

„Suntem în post. Evident, știm deja, sunt foarte multe lucruri de care trebuie să ținem cont poate mai mult decât altădată. Trebuie să fim foarte conștienți de toate interacțiunile care au loc în această perioadă, chiar o să discutăm astă-seară, se întâmplă tot felul de interacțiuni între noi, oamenii, dar și între noi și elemente care poate nu sunt atât de vizibile. Trebuie să înțelegem puțin altfel realitate. Trebuie să interacționăm diferit și oarecum la un nivel spiritual superior în această perioadă cu tot ceea ce ne înconjoară, să luptăm puțin diferit cu slăbiciunile noastre, poate să ne vedem defectele mai conștienți fiind de ele și făcând anumite promisiuni, de ce nu, chiar în interiorul nostru, cum că am avea măcar inițiativa de a lupta cu ele și așa mai departe. Aș vrea să încep prin a vă întreba cum trebuie să privim lupta aceasta între noi și ceea ce trebuie oarecum eliminat din viețile noastre în această perioadă atât de încărcată energetic, în post. Ce ne-ați sfătui să facem ca prime elemente de respectat sau reguli în post, de unde să se înceapă”, a declarat Alina Bădic, în emisiunea de pe B1 TV.

Ingrid Baciu a subliniat că, „mai mult ca oricând, atunci când ne aflăm în post, trebuie să ne analizăm acea parte numită în textele de specialitate minte superficială”.

„Mă gândeam și în contextul general la ceea ce trăim de peste un an de zile. Omul este obișnuit în general, atunci când se gândește la a igieniza ceva în viața lui, la spațiu, la habitat. Omul nu trăiește făcând igiena interiorului în general. La propriu, o igienizare. Avem gânduri pe care nu ar trebui să le avem. Avem sentimente, emoții care izvorăsc din impulsuri pur și simplu. (...) Mai mult ca oricând, atunci când ne aflăm în post, trebuie să ne analizăm acea parte numită în textele de specialitate minte superficială”, a adăugat Ingrid Baciu.

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   Ediție specială „360 de grade”