Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Educatoarea care a susținut că e atacată cu surse energomagnetice și că PSD vrea să omoare oamenii în numele lui Dumnezeu a prezentat acte din care reiese c-ar fi sănătoasă

Educatoarea care a susținut că e atacată cu surse energomagnetice și că PSD vrea să omoare oamenii în numele lui Dumnezeu a prezentat acte din care reiese c-ar fi sănătoasă

Un articol de: - 21 Feb 2018, 16:15
Foto: Pandurul Eveniment

Alina Mariana Pîrvulescu, educatoarea din Motru care susţine că este atacată cu surse energomagnetice, că PSD vrea să-i omoare pe copiii de la grădiniţă şi că podeaua se mişcă, pentru ca micuții să nu poată dormi, a prezentat mai multe acte medicale din care reiese că nu suferă de tulburări psihice şi că este aptă pentru a preda în învăţământ.

Pîrvulescu a prezentat o adeverinţă eliberată de Centrul de Sănătate Mintală din cadrul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova în care se arată: „fără tulburări psihice acuzate; apt pentru a preda în învăţământ“, informează Adevărul. 

Ea a mai prezentat o adeverinţă medicală de la medicul de familie în care se precizează că este clinic sănătoasă, dar şi o fişă de la un cabinet de medicina muncii în care se arată, de asemenea, că este aptă de a preda în învăţământ.

Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, a precizat că educatoarea îşi va desfăşura activitatea, dar va fi monitorizată de conducerea unităţii de învăţământ.

”Dacă tot am Facebook, de ce să nu-l folosesc? Dacă tot nu mă lasă ăştia să dorm, cu sursele lor energomagnetice, de e încărcată toată casa şi patul zvâcneşte ca la grădiniţă, de ce să nu scriu? Doar suntem nebuni, şi eu, şi copiii, nu? Noaptea e a noastră. Da. După ce au omorât copiii de la Colectiv, după ce au omorât fata de la metrou, după ce au împins la sinucidere femeia de pe bloc, după ce au incendiat fabrica de pâine de la Galaţi şi o altă fabrică de mobilă pentru distrugerea unor canapele de piele şi multe alte ticăloşii, PSD vrea acum să omoare şi copiii de la grădiniţă, ce nu au reuşit să mă omoare pe mine. De ce au omorât copiii de la Colectiv? Sunt satanişti, nu ştiaţi? De ce vor să omoare copiii de la grădiniţă? Sunt posedaţi. Da. PSD vrea să aducă inchiziţia la stăpânire, să omoare oamenii în numele Domnului. Tot poporul e posedat, numai ei, preacuraţii şi preacuvioşii pesedişti, nu”, a scris educatoarea Alina Pîrvulescu, pe Facebook, luna trecută.

Mai mult, ea a publicat o înregistrare în care copilaşii spun că nu se pot odihni pentru că aud un zgomot şi trepidează pătuţurile.  

Citeşte mai multe despre:   Alina Mariana Pîrvulescu
 
 
 
Loading...