Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Efectul exploziei unei bombe nucleare în România: NuclearSecrecy arată cât de mari ar fi distrugerile (FOTO)

Efectul exploziei unei bombe nucleare în România: NuclearSecrecy arată cât de mari ar fi distrugerile (FOTO)

Un articol de: - 22 Iun 2016, 11:37
Efectul exploziei unei bombe nucleare în România: NuclearSecrecy arată cât de mari ar fi distrugerile (FOTO) Foto: playtech.ro Eveniment

Deși la nivel internațional s-au încheiar mai multe acorduri care prevăd interzicerea folosirii armelor nucleare, unele țări, mai ales din Asia, dețin bombe care ar putea rade de pe fața pământului orașe întregi.

Un astfel de scenariu nu poate decât de sperie pe oricine. Bombele nucleare au efecte imediate, dar și pe termen foarte lung.

Un site numit nuclearsecrecy.com folosește hărțile Google pentru a arăta cât de mari ar fi distrugerile în cazul în care mai multe tipuri de bombe ar cădea peste diverse orașe ale lumii.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Astfel, conform nuclearsecrecy.com o bombă teroristă (100 t) ar distruge doar centrul Capitalei României, pe o rază de 30 de metri, în timp ce Tsar Bomba (100 Mt), cea mai mare bombă creată vreodată, ar rade de pe suprafața pământului Bucureștiul, dar și mai multe orașe, printre care Târgoviște, Ploiești, Giurgiu și chiar Ruse (Bulgaria).

VEZI AICI ce efecte dezastruoase ar avea și alte bombe asupra României.

 

 

Citeşte mai multe despre:   razboi,   arme chimice