Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment El este ROMÂNUL căsătorit cu DOUĂ SURORI: Avem 15 COPII, împărțim totul. Le VIZITEZ în cemerele lor pe rând (FOTO)

El este ROMÂNUL căsătorit cu DOUĂ SURORI: Avem 15 COPII, împărțim totul. Le VIZITEZ în cemerele lor pe rând (FOTO)

Un articol de: - 18 Mai 2017, 15:52
El este ROMÂNUL căsătorit cu DOUĂ SURORI: Avem 15 COPII, împărțim totul. Le VIZITEZ în cemerele lor pe rând (FOTO) Eveniment

Povestea de iubire dintre un bărbat și două surori a șocat România. George Chirilă (43 de ani) este căsătorit după cum declară el, în faţa lui Dumnezeu, cu două surori: Nicoleta Moldoveanu (prima soţie, 41 de ani) şi Mariana (a doua soţie, 42 de ani).

Povesta este de domeniul fanstasticului. Aceștia trăiesc într-o localitate din Iași, într-o casă cu 14 camera, izolată pe un câmp, și au împreună 15 copii,s crie WowBiz.

Foto: WowBiz

Singurul lor venit este din agricultură, asigurându-și astfel hrana. O zi obișnuită începe dis de dimineață. Femeile își împart sarcinile zilnice: pregătirea hranei și activitățile agricole.

Desprecum își împart bărbatul, cele două femei dezvăluie că fiecare are camera sa, iar George doarme separat. Din când în când, acesta alege să o viziteze pe una sau pe cealaltă.

Nicoleta și Marian nu sunt geloase și hnu-și poartă niciun sentiment de invidie.

“Iubirea nu are limite", spun acestea.

Sora ei tocmai se mutase în casă nouă, când a făcut o descoperire înfiorătoare în pivniță. „Să fugă imediat de acolo!” (FOTO)

Foto: WowBiz

Citeşte mai multe despre:   casatorie