Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "Elena Udrea poate fi audiată prin videoconferință, dar nu se dorește". Avocat: Este o încălcare majoră a dreptului la apărare (VIDEO)

"Elena Udrea poate fi audiată prin videoconferință, dar nu se dorește". Avocat: Este o încălcare majoră a dreptului la apărare (VIDEO)

Un articol de: - 13 Apr 2018, 15:25
"Elena Udrea poate fi audiată prin videoconferință, dar nu se dorește". Avocat: Este o încălcare majoră a dreptului la apărare (VIDEO) Eveniment

Elena Udrea nu va fi audiată prin video conferință “pentru că nu se dorește”, a declarat avocatul fostului jministru, Veronel Rădulescu.

Instanța o contrazice pe Elena Udrea, afirmând că din actele depuse de aceasta nu rezultă că are calitate de refugiat politic în Costa Rica.

“Mi s-a prezentat un carnet/card. Nu pot să traduc eu din spaniolă, dar a tradus un traducător autorizat. Este un carnet de azilant.

Elena Udrea poate fi audiată prin videoconferință, dar nu se dorește. Neaudierea sau refuzul audierii inculpatului în calea de atac este o încălcare majoră a dreptului la apărare, care este consfințit de Constituția României, inclusiv de Drepturile Omului.

Solicitarea de azil pe care a făcut-o Elena Udrea este întemeiată pe temerile privitoare la riscurile la care este supusă în România”, a declarat avocatul.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Elena Udrea