Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Elena Udrea, la Secția 2 de Poliție: Sunt acuzată că aș fi avut un beneficiu electoral. Nu mă aștept să fiu arestată (VIDEO)

Elena Udrea, la Secția 2 de Poliție: Sunt acuzată că aș fi avut un beneficiu electoral. Nu mă aștept să fiu arestată (VIDEO)

Un articol de: - 03 Feb 2015, 11:11
Elena Udrea, la Secția 2 de Poliție: Sunt acuzată că aș fi avut un beneficiu electoral. Nu mă aștept să fiu arestată (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, a ajuns, marți diminea, la Secția 2 de Poliție din Capitală, în cadrul controlului judiciar. Aici, ea a fost întâmpinată de protestatari.

”Când e vorba de elena udrea toate lucrurile sunt speciale. Până și prezența la secția de poliția”, a afirmat Udrea.

”Sunt acuzată că beneficiul pe care l-aș fi avut ar fi electoral, că aș fi vrut să particip pentru beneficii de imagine. Eu nu mă aștept să fiu arestată. Dar abuzurile pe care le văd nu m-ar mira să continue cu o arestare. Încearcă în fiecare moment să mă decredibilizeze”, a declarat ea.

Cât despre protestatri, Udrea a afirmat că ”sunt plătiți să stea acolo și să strige ce strigă”.

Întrebată cine i-ar fui putut plăti să manifesteze la Secția 2, ea a răspuns: ”de cei care au interese să facă agitație în momentul acesta”.

”Ce este ilegal în a încerca să finanțezi cu fonduri europene imaginea României? Nu era campanie electorală, era 2011”, a mai spus Elena Udrea.

”Este pentru prima dată când se formulează o acuzație că un ministru în funcție își îndeplinește atribuțiile și încearcă să facă o acțiune pentru imagine. Păi ce să zicem de un ministru care face o autostradă, ce să zicem de un ministru care inaugurează o școală? Zicem că își face campanie electorală și are beneficii de imagine?”, a arătat fostul ministru.

Elena Udrea, la Secția 2 de Poliție

Citeşte mai multe despre:   Elena Udrea,   arest