Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Elena Udrea, mesaj din Costa Rica: Ce a transmis fostul ministru prin intermediul avocatului (VIDEO)

Elena Udrea, mesaj din Costa Rica: Ce a transmis fostul ministru prin intermediul avocatului (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 08 Mar 2018, 13:01
Elena Udrea, mesaj din Costa Rica: Ce a transmis fostul ministru prin intermediul avocatului (VIDEO) Eveniment

Elena Udrea e mândră nevoie mare de faptul că va deveni mămică. Şi pentru că nimic nu este mai presus de sarcina ei, fostul ministru al Transporturilor a lipsit şi la cel de-al doilea termen din dosarul privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009. Mai mult, Udrea l-a mandatat pe avocatul ei să explice situaţia sa. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Nu a fost o amânare generată de Elena Udrea. Eu sunt prezent la acest proces, toţi avocaţii domniei sale sunt prezenţi la procesele sale. Există de asemenea transparenţă totală prin prezentarea, eram pregătit şi astăzi toate informațiile legate de locul în care ea se află”, a declarat Alexandru Chiciu.

Avocatul fostului ministru al Turismului a explicat că Elena Udrea are un motiv întemeiat pentru care a lipsit.

”În mod cert Elena Udrea este însărcinată, în mod cert domnia sa a urmat o serie de proceduri medicale în acest sens. Există un lucru, o particularitate în ceea ce o priveşte pe domnia sa şi toate femeile aflate într-o asemenea situație pot confirma că există o recomandare în început de sarcină în ceea ce o priveşte pe domnia sa, dar şi orice altă sarcină cu acest tip de particularitate ca personele respective să fie trate, monitorizate într-o situaţie similară”, a declarat avocatul fostului ministru. 

De altfel, Elena Udrea a trimis şi un mesaj prin intermediul avocatului său: atunci când starea sănătăţii îi va permite, se va prezenta la procese.

Între timp, din Costa Rica, Elena Udrea le-a urat "la mulţi ani" mamelor din România. Sau celor care sunt pe cale să devină mame. "La mulți ani, doamnelor, mămici, sau nu, sau nu încă!," a scris fostul ministru al Turismului pe o reţea de socializare, extrem de fericită că în scurt timp va intra şi ea în rândul mamelor. 
 

Citeşte mai multe despre:   Elena Udrea,   avocat,   insarcinata