Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Elena Udrea, detalii despre starea sa de sănătate: Medicii mi-au recomandat ... (VIDEO)

Elena Udrea, detalii despre starea sa de sănătate: Medicii mi-au recomandat ... (VIDEO)

Un articol de: - 01 Apr 2018, 23:50
Elena Udrea, detalii despre starea sa de sănătate: Medicii mi-au recomandat ... (VIDEO) Eveniment

Elena Udrea a vorbit duminică, în cadrul emisiunii ”Controvese” despre starea sa de sănătate, explicând de ce medicii i-au recomandat repaus total pentru primul trimestru de sarcină.

”Eu, în afară de stările pe care presupun că le au multe alte femei în perioada aceasta, în primul trimestru de sarcină, în rest mă simt ok acum. Am avut un moment, acela despre care s-a vorbit în presă și despre care îi e greu unei femei să stea să comenteze. Am avut un moment în care am pierdut unul din gemeni, moment care a determinat medicii de aici să îmi recomande repaus total la pat pentru primul trimestru. În afară de lucrul acesta, eu acum mă simt cum se simt probabil multe alte femei în perioada aceasta. Recomandarea de repaus total la pat este din cauza pericolului de a pierde sarcina cu totul. O să merg să se facă o evaluare din nou. M-a surprins faptul că instanța nu a fost de acord să dea un termen, în condițiile în care existau toate dovezile medicale. Până la urmă de ce această grabă?”, a spus fostul ministru.

Elena Udrea a vorbit și despre ziua în care s-a spus că a primit o geantă cu bani de la secretarul general din Ministerul Turismului, precizând că acum are un martor care poate da declarații despre ce a făcut în ziua aceea în jurul prânzului.

„Într-un context fericit, am aflat ce am făcut, cel puțin în jurul prânzului. Am protejat martorul de presă, de DNA, a ajuns să dea declarație miercuri. Era foarte important să dea declarație în prezența mea. Această declarație schimbă cu totul dosarul”, a mai spus Elena Udrea.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Elena Udrea