Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Elena Udrea: Soluția salvării televiziunii publice trebuie să fie un management profesionist, nu numirile politice. Dragi colegi politicieni, luați mâna de pe TVR!

Elena Udrea: Soluția salvării televiziunii publice trebuie să fie un management profesionist, nu numirile politice. Dragi colegi politicieni, luați mâna de pe TVR!

Un articol de: - 16 Sep 2015, 20:47
Elena Udrea: Soluția salvării televiziunii publice trebuie să fie un management profesionist, nu numirile politice. Dragi colegi politicieni, luați mâna de pe TVR! Foto: facebook.com/EUdrea Eveniment

Elena Udrea critică decizia Comisiilor Parlamentare de Cultură de a respinge Raportul Consiliului de Administrație al Televiziunii Române(TVR) și sunține că soluția în ceea ce privește televiziunea publică trebuie să fie managementul profesionist privat angajat cu targetul de salva TVR-ul, nu numirile politice.

Epopeea dezastrului TVR este în plină desfășurare. Astăzi, comisiile parlamentare de cultură reunite au respins Raportul CA al TVR ceea ce înseamnă demiterea întregului Consiliu și a actualului președinte al televiziunii, Stelian Tănase.

Credeți că va găsi Dragnea soluția de salvare a TVR-ului, pe care nu au găsit-o politicienii ultimilor 26 de ani??? Eu cred că doar se pregătesc să aibă controlul în anul electoral care vine. Soluția clar nu este numirile politice. Soluția trebuie să fie management profesionist privat angajat cu target de a salva Televiziunea Română și de a o reda telespectatorilor care mai și plătesc abonamentul obligatoriu! Cu alte cuvinte, este momentul să luați mâna de pe TVR, dragi colegi politicieni!
”, a scris Udrea pe Facebook.

Aceasta a mai precizat că după Revoluție, televiziunea publică a suportat și ea adaptarea la democrație, dar, evident, la democrația noastră originală.

Interesul politic de a o controla, a făcut ca la conducerea ei să se succeadă tot felul de sinecuriști puși de partidele la putere, cu rolul clar de a promova pe cei ce i-au numit și de a ataca opoziția, cei mai mulți neavănd nicio treabă ori vreun talent în management. Au sifonat banii publici, au prăbușit ratingul, au pierdut contracte de difuzare a unor evenimente importante etc. Adică au făcut praf TVR-ul! Acum, când aproape nici nu mai respiră, asistăm la un alt moment în care se pune mâna pe televiziune, de către PSD, Stelian Tănase fiind susținut de liberali”,  a mai spus Udrea.

Citeşte mai multe despre:   Elena Udrea,   TVR