Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Elena Udrea: Sper că nu a mâncat oaia frunza. Dacă guvernul actual apreciază că trebuie schimbat brand-ul turistic, foarte bine, să fie schimbat. Întotdeauna este loc de mai bine (VIDEO)

Elena Udrea: Sper că nu a mâncat oaia frunza. Dacă guvernul actual apreciază că trebuie schimbat brand-ul turistic, foarte bine, să fie schimbat. Întotdeauna este loc de mai bine (VIDEO)

Un articol de: - 30 Mai 2017, 12:28
Elena Udrea: Sper că nu a mâncat oaia frunza. Dacă guvernul actual apreciază că trebuie schimbat brand-ul turistic, foarte bine, să fie schimbat. Întotdeauna este loc de mai bine (VIDEO) Eveniment

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a comentat într-o intervenție telefonică pentru în cadrul emisiunii ”Talk B1” informația potrivt căreia s-ar dori schimbarea brand-ului turistic al României, simbolul frunzei urmând a fi înlocuit cu o oaie. 

Aceasta a spus că nu are nimic împotriva schimbării brand-ului de țară, dar a subliniat că acest lucru ar trebui făcut de specialiști. 

”Sper că nu a mâncat oaia frunza. Frunza este un brand turistic care s-a finanțat din fonduri europene și pe care am avut obligația să îl păstrăm timp de cinci ani. Nu însemnă că avem obligația să-l schimbăm după cinci ani. Dacă ministrul actual, guvernul actual, specialiștii la acest moment apreciază că trebuie schimbat acest brand, foarte bine, să fie schimbat, întotdeauna este loc de mai bine. Ideea este că ce se pune în loc ar trebui să fie cel puțin de nivelul celui pe care îl avem acum. 

Nu mă pricep, nu știu dacă o oaie este brand-ul potrivit pentru România, iar ca să încerci acum, întâi de toate, să faci cunoscut la nivel mondial faptul că noi avem o baladă, ”Miorița”, și după aceea oamenii să înțeleagă că de fapt oaia este acel simbol mi se pare foarte complicat. 

Dacă se dorește să se schimbe actualul brand despre care eu spun că este un brand de succes, atunci cel mai bine este să se apeleze la specialiști”, a spus Elena Udrea

Elena Udrea: Sper că nu a mâncat oaia frunza. Dacă guvernul actual apreciază că trebuie schimbat brand-ul turistic, foarte bine, să fie schimbat. Întotdeauna este loc de mai bine

Citeşte mai multe despre:   Elena Udrea