Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Elena Udrea: Vadim a jignit și calomniat, dar nu-i înțeleg pe cei care purtau fățarnic grija refugiaților iar acum se bucură de moartea lui. Care sunt valorile pe care le respectăm, dacă nu pe cele creștine?

Elena Udrea: Vadim a jignit și calomniat, dar nu-i înțeleg pe cei care purtau fățarnic grija refugiaților iar acum se bucură de moartea lui. Care sunt valorile pe care le respectăm, dacă nu pe cele creștine?

Un articol de: - 15 Sep 2015, 11:50
Elena Udrea: Vadim a jignit și calomniat, dar nu-i înțeleg pe cei care purtau fățarnic grija refugiaților iar acum se bucură de moartea lui. Care sunt valorile pe care le respectăm, dacă nu pe cele creștine? Foto: wikipedia.org Eveniment

Vestea că Vadim Tudor a murit a luat prin surprindere și i-a făcut chiar și pe cei care nu de puține ori au fost victime ale tribunului să regrete trecerea în neființă a acestuia. Una dintre persoanele care trimite condoleanțe familiei este și Elena Udrea. Aceasta îi critică într-o postare pe Facebook pe cei care se "bucură" de moartea fostului lider al PRM.

Udrea amintește că și ea a fost ținta lui Vadim de nenumărate ori, dar mai presus de asta ar trebui să ținem cont de valorile creștine, susține aceasta.

"Imi este greu sa cred cat de putin umani mai suntem! 
Corneliu Vadim Tudor a jignit şi calomniat, eu însămi am fost ţinta lui: ţigancă, jidancă şi curvă. 
Cu toate acestea, sunt trista si indignată de atitudinea unora care zilele trecute purtau fatarnic grija refugiatilor iar acum se bucură de moartea unui om. Care mai sunt minimele valori pe care le mai respectam, daca nu pe cele crestine?
Dumnezeu să-l ierte şi să-i aibă în pază familia!
", scrie Elena Udrea.

Citeşte mai multe despre:   Elena Udrea,   Corneliu Vadim Tudor,   refugiati,   imigranti,   crestini,   musulmani