Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Elevii români au obținut o medalie de aur, două medialii de argint și una de bronz la a II-a ediție a Olimpiadei Balcanice de Geografie

Elevii români au obținut o medalie de aur, două medialii de argint și una de bronz la a II-a ediție a Olimpiadei Balcanice de Geografie

Un articol de: - 04 Iul 2016, 19:15
Foto: reporterntv.ro Eveniment

Lotul olimpic al României a obținut o medalie de aur, două medialii de argint și una de bronz la a II-a ediție a Olimpiadei Balcanice de Geografie, care s-a desfășurat între 24 și 30 iunie, la Radalj, în Serbia, informează Ministerul Educației.

Medaliat cu aur a fost Omar Hamod, elev în clasa a X-a la Colegiul National "Mihai Viteazu" din București.

Medaliile de argint au fost obținute de Iulia Armencea, elevă în clasa a XI-a la Colegiul National "Costache Negri" din Galați și de Victor Vescu, de la Complexul Educațional  "Lauder Reut" din București.

Medaliată cu bronz a fost Ana-Maria Cotun, de la Colegiul National "Nicu Gane" din Fălticeni.

Selecţia componenţilor lotului s-a realizat pe baza rezultatelor înregistrate la Olimpiada Naţională de Geografie, desfăşurată în aprilie 2016, la Sibiu.

Concursul a inclus trei probe: proba teoretică (scrisă), proba practică (în teren) şi proba multimedia. Toate probele s-au desfăşurat în limba engleză. La ediţia curentă au participat concurenţi din șase ţări.

Citeşte mai multe despre:   medalii,   aur,   argint,   bronz
 
Loading...