Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Elodia Ghinescu, mesaj pentru iubit înainte de dispariție: „Îmi vine să mă ascund într-un fund de lume şi să nu mai ies”

Elodia Ghinescu, mesaj pentru iubit înainte de dispariție: „Îmi vine să mă ascund într-un fund de lume şi să nu mai ies”

Un articol de: B1 TV - 07 Oct 2013, 09:39
Elodia Ghinescu, mesaj pentru iubit înainte de dispariție: „Îmi vine să mă ascund într-un fund de lume şi să nu mai ies” Eveniment

Elodia Ghinescu a vorbit despre propria dispariţie. Cel puţin asta reiese dintr-un mesaj de dragoste adresat iubitului din SPP, Ilie Cristian, şi publicat de Ring. Fragmentul la care fac referire jurnaliştii Ring face parte dintr-o scrisoare din 22 mai 2007.

Avocata îl alintă pe iubitul din SPP "Baby". Elodia îi spune lui Ilie Cristian că e tristă, "amărâtă", o amărăciune aproape fizică.

„Sunt amărâtă, baby. Sunt tare amarâtă... Nici nu mai pot respira... Îmi tremură mâinile. N-am mâncat nimic de ieri... Nu ştiu ce să mai fac... Am un soi de disperare şi-mi vine să mă ascund într-un fund de lume şi să nu mai ies...", scria Elodia.

Ea continuă în acelaşi registru tragic.

"Îmi vine să mă ascund şi să mor... Ai fi mai mulţumit, oare???... Mai fericit???... Problemele tale s-ar sfârşi... Elodia, care vrea totul de la tine, ar dispărea şi n-ai mai ştii nimic de ea... Elodia, care vrea numai chestii imposibile şi căreia-i serveşti doar chestii dure, cele mai dure, n-ar mai fi... Elodia, amica ta, sau iubita ta, sau ce vrei tu, ar dispărea... ai fi mai liniştit???...", a mai scris Elodia.

Sunt multe mesaje în care iubitul Elodiei pare a pune gaz pe foc.

"Nu ştiu de ce fac asta, poate pentru că îmi pare inutil să te conving că lucrurile nu stau aşa rău... Poate pentru că tu sari imediat la soluţia finală", spunea Ilie Cristian, iubitul Elodiei.

Au trecut şase ani de la dispariţia Elodiei Ghinescu. Sângele avocatei a fost găsit în apartamentul în care a locuit cu Cristian Cioacă, în portbagajul maşinii poliţistului, pe tocul pistolului şi chiar pe uniforma lui Cioacă. Însă cadavrul nu a fost găsit. Cazul avocatei din Braşov a devenit cel mai mediatizat caz de dispariţie din România.

Pe 2 iulie anul acesta, Cristian Cioacă a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat şi profanare de morminte. Instanţa a dispus, de asemenea, ca lui Cioacă să-i fie interzisă exercitarea unor drepturi, pe o perioadă de 5 ani.

Citeşte mai multe despre:   Elodia Ghinescu,   scrisoare,   Cristian Cioacă