WOW! Bomba a explodat în cazul Elodiei Ghinescu: Gata, m-am reîntors din vacanță!

WOW! Bomba a explodat în cazul Elodiei Ghinescu: Gata, m-am reîntors din vacanță!

La 11 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu surprizele uriașe nu contenesc să iasă la suprafață.

Mai precis, pe o pagină socială care poartă numele Elodiei Ghinescu a apărut un anunț tulburător: „M-am întors din vacanță”.

Seria de dezvăluiri halucinante nu se oprește aici. Pe aceeași pagină, o postare buclucașă a șocat internauții: Elodia figurează ca fiind într-o relație chiar cu Cristian Cioacă.

„Până când moartea vă va despărți”, a scris unul dintre utilizatori, scrie cancan.ro.

Declarațiile sunt șocante, dar sursa citată argumentează că cel mai probabil este vorba despre niște conturi false, care vor pur și simplu să exploateze emoția internauților și să facă o glumă nesărată.

„Tot dormitorul în care cei doi locuiau are tei straturi de vopsea. În locul în care s-au descoperit urme de sânge sunt cinci straturi de vopsea, ceea ce înseamnă că după producerea decesului și stropirea peretelui el a mai aplicat un strat de glet și unul de vopsea. Sub parchet s-a găsit o cantitate de sânge ce ne-a dus la concluzia că acolo a fost o crimă”, a spus comisarul șef Vasile Viorel, coordonatorul anchetatorilor în cazul Elodia, care a încercat să explice de ce Cristian Cioacă a ajuns singurul suspect din dosar.

Acestea fiind spuse, scrie publicația, anchetatorul crede că trupul Elodiei a fost secționat în baie și bănuiește că arma crimei a fost chiar pistolul lui Cristian Cioacă.

„Este cert ca moartea a fost facuta cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune astfel incat corpul uman a putut sa sangereze. Nu putem aprecia cu certitudine care a fost acest obiect, dar consideram ca a folosit tocul pistolului. Nu pistolul ca arma de foc, ci ca obiect vulnerant. Nu credem ca acolo a fost omor cu premeditare, ci un omor spontan”, a declarat comisarul sef Vasile Viorel, potrivit sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe