Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Emisiunea ”Condamnații” prezintă cazul unei femei, doctor în economie, care a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru infracțiuni economice (VIDEO)

Emisiunea ”Condamnații” prezintă cazul unei femei, doctor în economie, care a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru infracțiuni economice (VIDEO)

Un articol de: - 05 Sep 2015, 17:54
Foto: B1 TV Eveniment

Adriana Stoicescu a prezentat, sâmbătă, în emisiunea „Condamnații”, de pe B1 TV povestea unei femei, doctor în economie, care a primit o condamnare la patru ani de închisoare pentru infracțiuni economice.

Este doctor în economie și în același timp o apariție inedită în Penitenciarul de la Arad. Nu vrea să i se știe numele. Îi este rușine că a ajuns la închisoare. Povestește cu tristețe că i s-a fabricat dosarul în care a fost condamnată. Este convinsă că va reuși cândva să demonstreze că venirea ei la închisoare a fost o greșeală. Își spune simplu Monica. A fost încarcerată la începutul anului 2014. A fost condamnată la patru ani de închisoare. Instanțele de judecată au găsit-o vinovată de evaziune fiscală.

Motivul condamnării este ”o faptă de evaziune fiscală pornită de la o plângere a unui martor mincinos. Un partener de afaceri foarte orgolios de la care am achziționat un imobil despre care nu știam că trebuia să ajungă în proprietatea dânsului după o insolvență, a depus o plângere cum că două dintre tranzacțiile făcute pe facturi nu reprezintă operațiuni reale. În urma plângerii s-a pornit un circuit de control și a fost constatat un prejudiciu la bugetul statului de 54.000 de lei”, a explicat femeia în vârstă de 43 de ani, care nu se consideră vinovată și spune că are puterea să aștepte până când o să se facă dreptate.

Condamnații - 5 septembrie 2015 - emisiune completă


Citeşte mai multe despre:   Adriana Stoicescu