Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Emisiunea „Condamnații” prezintă cazul unui tânăr de 20 de ani, închis după ce a tâlhărit doi bătrâni (VIDEO)

Emisiunea „Condamnații” prezintă cazul unui tânăr de 20 de ani, închis după ce a tâlhărit doi bătrâni (VIDEO)

Un articol de: - 27 Sep 2014, 19:00
Emisiunea „Condamnații” prezintă cazul unui tânăr de 20 de ani, închis după ce a tâlhărit doi bătrâni (VIDEO) Eveniment
Adriana Stoicescu a prezentat, sâmbătă, în emisiunea „Condamnații”, de pe B1 TV, cazul lui Claudiu, un băiat de 20 de ani care a petrecut peste doi ani din închisoare pentru tâlhărie, în penitenciarul din Bacău.

Povestea lui Claudiu a fost înregistrată în primăvară, chiar în ziua în care tânărul a aflat că va fi eliberat condiționat și aștepta ca instanța să îi permită să plece.

Însă pedeapsa sa la închisoare a început când avea 18 ani și jumătate, când a fost convins de un prieten să îl ajute să spargă casa a doi bătrâni.

”Am intrat peste doi bătrâni în casă și i-am deposedat de bunuri. Sub influența alcoolului, bineînțeles, și învățat de alții. Terminasem 12 clase, trebuia să dau bacul, dar nu am apucat că m-au arestat. Am intrat într-un anturaj și de-acolo am învățat ce am făcut. Pe la școală i-am cunoscut. Eu aveam bani pentru școală, mă ajuta familia, dar nu aveam bani pentru distracții. Și mi-a propus. Și dacă consumasem alcool, am acceptat și am făcut”, povestește băiatul.

El este acum o persoană liberă însă crede că nu va scăpa vreodată de eticheta de fost condamnat. Cu toate astea, Claudiu spune că detenția a fost bine venită în viața lui.

Condamnații - 27 septembrie 2014 - emisiune completă