Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Emisiunea "Condamnații" prezintă cazurile a doi bărbați: Unul a fost condamnat pentru trafic de persoane și celălalt pentru omor (VIDEO)

Emisiunea "Condamnații" prezintă cazurile a doi bărbați: Unul a fost condamnat pentru trafic de persoane și celălalt pentru omor (VIDEO)

Un articol de: - 24 Oct 2015, 17:14
Foto: Captură video Eveniment

Adriana Stoicescu a prezentat, sâmbătă, în emisiunea "Condamnații", de pe B1 TV, cazul unui tânăr condamnat pentru trafic de persoane și al unui alt bărbat, condamnat pentru omor calificat.

Emanuel Isvru este numele bărbatului condamnat pentru trafic de persoane, închis la puțin după 27 de ani.

"Activitatea mea a fost ca DJ. Opt ani de zile. Am cunoscut fel și fel de fete. Devenisem foarte tupeist, începusem să văd altfel viața. Nu mi-am dat seama că o să ajung să cunosc fete care practicau niște lucruri la care nu m-am așteptat".

Emanuel a povestit că a întâlnit o fată minoră care i-a cerut numărul de telefon - "Cu timpul, eu am vrut doar o aventură pentru că avusesem niște dezamăgiri în dragoste. Fata a cunoscut alți băieți care se ocupau de mult cu așa ceva. M-a sunat cândnu mai eram DJ, nu mai erau bani, și mi-a propus să facem aceste lucruri, că are ea niște numere de la băieți. Am cedat și am luat-o pe drumul acesta".

De la ea a ajuns să cunoască și alte fete care i-au cerut ajutorul.

"Am cunoscut o fată majoră cu care am fost arestat acum. Eu i-am propus acest lucru pentru că prinsesem experiență. I-am propus să mergem în afară să ne facem un rost, un viitor. Puneam anunțuri pe site-uri, bărbații sunau și ea pleca cu ei. Timp de doi ani și jumătate am plecat. În perioada asta mi-am luat o mașină, ne-am făcut niște camere, ne-am luat haine, ne-am luat de toate", a explicat bărbatul.

"Până la arest mi-am dat seama că lucrurile astea nu mi-au adus fericirea", a subliniat Emanuel care susține că pușcăria e "o binecuvântare, o bucurie, o fericire pe care nu pot să o exprim".

Deținutul povestește că "aici am fost cel mai apropiat de Dumnezeu. E o liniște, e ceva inexplicabil. Cum luminează soarele lumea cea văzut[, așa lumineaza Dumnezeu lumea nevazută. În timp a venit, într-un an jumătate".

Ștefan Naghi este un bărbat condamnat pentru omor, care a ajuns pentru prima dată în închisoare în anul 1991. Acum se află pentru a doua oară în spatele gratiilor, de 14 ani.

De fiecare data a ajuns închisoare din cauza băuturiii și spune că și-a conștientizat viciul numai după ce a fost închis.

Prima dată și-a ispășit pedeapsa în Ungaria și spune că "condițiile au fost altele în închisoarea din România. Și fapta a fost alta. Aveam 20 de ani pedeapsă. Am crezut ca totul s-a sfârșit.
Primul an a trecut cel mai greu. Așteptam instanța, condamările, până s-a definitivat. După aceea am știut condamnarea și am început să îmi execut pedeapsa. Am participat la activități, am învățat să fac goblen, am citit, am început să studiez Biblia", povestește bărbatul.Citeşte mai multe despre:   Adriana Stoicescu,   condamnatii,   trafic de persoane,   biserica
 
 
 
Loading...