Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Emisiunea ”Condamnații” prezintă cazurile a doi tineri condamnați pentru că au comis infracțiuni când erau minori (VIDEO)

Emisiunea ”Condamnații” prezintă cazurile a doi tineri condamnați pentru că au comis infracțiuni când erau minori (VIDEO)

Un articol de: - 08 Noi 2015, 16:57
Eveniment

Adriana Stoicescu a prezentat în emisiunea ”Condamnații” de pe B1 TV poveștile unor tineri încarcerați în centrul de minori de la Buziaș pentru că au comis o serie de infracțiuni când erau minori.

Pare un copil dar nu mai este demult unul. Are 20 de ani și o poveste de viață cât pentru o tinerețe întreagă. Se află în detenție pentru a doua oară. Răzvan Busuioc Bistrean a fost încarcerat în urmă cu aproximativ doi ani. Era căutat de câteva luni de Interpol.

”Am fost cu niște prieteni, într-o noapte, și cu două fete la școala unde învățam. Unul dintre ei mi-a spus să aștept afară cu cele două fete, până se întorc ei. Au spart școala, au furat două calculatoare. A doua zi a venit poliția și m-au întrebat dacă știu ceva. Prima dată am spus că nu știu, pentru că ei erau cei mai buni prieteni ai mei. După investigații ne-au chemat la tribunal. 
La a doua înfățișare, judecătorul ne-a condamnat. Mi-a dat un an cu centru de detenție. După o săptămâna trebuiau să vină să ne aresteze. Și nu m-am dus, am fugit din țară, am plecat în Italia la mama. Și peste doi ani, într-o noapte m-am trezit și am spus că îmi fac bagajul și plec acasă”, povestește Răzvan.

Robert Rusnac are 18 ani. Când încă nu știa să vorbească a fost abandonat de părinți într-un orfelinat. Nu știe ce înseamnă să ai mamă și tată. Este încarcerat de mai bine de un an în același centru de reeducare de la Buziaș ca Răzvan. Povestea lui este cea a unui copil fără copilărie care și-a căutat disperat un drum în viață. Este condamnat pentru furt, după ce împreună cu un prieten a spart o casă din care a luat niște bani și mai multe bunuri.

 


Citeşte mai multe despre:   condamnatii,   Adriana Stoicescu
 
 
 
Loading...