Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Emisiunea ”Condamnații” prezintă povestea fostului viceprimar al orașului Hunedoara, Robert Nicolae Dan (VIDEO)

Emisiunea ”Condamnații” prezintă povestea fostului viceprimar al orașului Hunedoara, Robert Nicolae Dan (VIDEO)

Un articol de: - 25 Oct 2014, 19:07
Emisiunea ”Condamnații” prezintă povestea fostului viceprimar al orașului Hunedoara, Robert Nicolae Dan (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Adriana Stoicescu a prezentat, sâmbătă, în emisiunea „Condamnații”, de pe B1 TV, povestea fostului viceprimar al orașului Hunedoara care, împreună cu primarul, a reclamat o serie de nereguli la departamentul de achiziții al instituției pe care o conducea, amândoi sunt acum în lumea deținuților.

Instanța supremă a hotărât în urmă cu un an că Robert Nicolae Dan, fostul viceprimar al orașului Hunedoara, trebuie reeducat și ca atare, trimis în lumea condamnaților. Se consideră nevinovat și strigă lumii că nu înțelege ce justiție se face în România. Se uită în ochii lumii și fără nicio ezitare spune că este o altă eroare judiciară. Judecătorii au avut însă o altă părere. Robert Nicolae Dan a fost condamnat în anul 2013 la trei ani de închisoare pentru abuz în serviciu. A fost încarcerat în temnița din imediata apropiere a orașului pe care cândva l-a condus, la Bârcea mare.

”Povestea mea e oarecum simplă. Am deținut funcția de viceprimar al municipiului Hunedoara. La un moment dat am constatat, împreună cu primarul că ar fi posibile nereguli în compartimentul achiziții, am ordonat Corpului de control să ofacă o verificare. Corpul de control al primarului a făcut acea verificare, am înaintat documentele la Parchet, am chemat și Curtea de Conturi, iar după toate astea ne-am trezit că suntem anchetați și ulterior trimiși în judecată pentru abuz în serviciu și complicitate la conflict de interese. Dosarul a fost disjuns și în primul proces am primit o condamnare de trei ani cu executare.”, povestește Robert Nicolae Dan.

”Sunt niște ani din viața pe care cineva pur și simpu ți-i ia dintr-un motiv pe care n-aș putea să-l spun eu acum și pe care nimeni nu ți-i vada înapoi niciodată, indiferent de ce se va întâmpla pe parcurs. ”, mai spune fostul viceprimar.

Condamnații - 25 octombrie 2014 - emisiune completă


Citeşte mai multe despre:   condamnati