Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Episcopul Hușilor: ”Orice națiune are un simbol. Când arde simbolul, totul se ruinează. Președintele unei țări declarat laice iubește mai mult catedralele decât spitalele”

Episcopul Hușilor: ”Orice națiune are un simbol. Când arde simbolul, totul se ruinează. Președintele unei țări declarat laice iubește mai mult catedralele decât spitalele”

Un articol de: Vladimir Ionescu - 15 Apr 2019, 23:07
Eveniment

Ignatie, episcopul Hușilor din Biserica Ortodoxă Română, a declarat luni, pentru Agerpres, că este solidar cu poporul francez, care trece printr-un moment foarte greu, suferind o mare pierdere în urma incendiului izbucnit la Catedrala Notre-Dame din Paris.

„Orice naţiune are un simbol. Când arde simbolul, totul se ruinează. Ca unul care a trăit în Paris, sunt solidar cu poporul francez, care iubeşte frumos şi nefandosit un simbol. Vive la France!", a spus Ignatie.

Imediat după ce preşedintele Franţei a declarat pe contul său de Twiter „la fel ca toţi compatrioţii noştri, sunt trist în această seară să văd cum arde această parte din noi", scrie publicația, episcopul Huşilor a spus într-o postare pe Instagram că Emmanuel Macron, „preşedintele unei ţări declarat laice, iubeşte mai mult catedralele decât spitalele", făcând astfel referire la cei care contestă construirea Catedralei Mântuirii Neamului în România.

Citeşte mai multe despre:   Episcopia Husilor,   Catedrala Notre Dame
 
 
 
Loading...