Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "Eram în fața ofițerului de la starea civilă şi urma să spun DA, când a sunat telefonul: Am răspuns şi s-a declanşat PRĂPĂDUL..."

"Eram în fața ofițerului de la starea civilă şi urma să spun DA, când a sunat telefonul: Am răspuns şi s-a declanşat PRĂPĂDUL..."

Un articol de: B1.ro - 06 Iun 2018, 16:26
Eveniment

Toate ar fi mers înainte dacă nu mi-as fi lăsat celularul deschis. Așa însă… toate s-au dat peste cap. și dacă ar fi fost simplu! Dar eram în fata ofițerului de la starea civilă. Partenerul meu tocmai ce spusese un „DA” hotărât, eu n-am mai apucat… în acel an!

- Cetățeană… Alexandra, de bună-voie…

Vocea celui care oficia cununia mea și-a lui Cristian a fost curmată brusc de sunetul strident al telefonului. Toată lumea a început să se caute prin buzu-nare, poșete, mă rog, fiecare ce avea.

Eu priveam degajată în jur, fiind convinsă că-mi închisesem mobilul. Cristian m-a tras de mână:

- Dragă, e telefonul tău!

- Al meu? Dar îl oprisem…

- Poate ai vrut… Nu știi că exact atunci a venit mama și te-a întrebat nu știu ce? Probabil că te-ai luat cu altceva și ai uitat de telefon. Ce faci, nu mai răspunzi?

Am dat din cap și am extras aparatul din geantă. Pe ecran nu-mi apărea numărul apelantului. „O fi vreo glumă proastă. Mai bine îl închid.” și totuși, ceva m-a împins de la spate să răspund. Am început să tremur cum am auzit vocea de la capătul celălalt.

- Îmi cer scuze, dar e un telefon foarte important! am spus, întorcându-mă spre invitați.

M-am retras într-un colț al sălii și am continuat să ascult. Până atunci nu apucasem să scot o vorbă, atât de șocată fusesem când l-am auzit pe fostul...

- Acum ce mai vrei? Nu-ți ajunge ce mi-ai făcut?

Citeşte AICI continuarea materialului!

 

 

Citeşte mai multe despre:   cununie,   surpriza,   ex
 
 
 
Loading...