Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Alertă meteo: Schimbare RADICALĂ a vremii în România! Vine IARNA în noiembrie: Cele mai afectate regiuni...

Alertă meteo: Schimbare RADICALĂ a vremii în România! Vine IARNA în noiembrie: Cele mai afectate regiuni...

Un articol de: B1.ro - 07 Noi 2018, 07:25
Alertă meteo: Schimbare RADICALĂ a vremii în România! Vine IARNA în noiembrie: Cele mai afectate regiuni... Eveniment

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza pentru următoarele două săptămâni, perioada 6-18 noiembrie. Vremea se va răci treptat, iar după 11 noiembrie ploile vor începe să fie din ce în ce mai prezente începând cu 11 noiembrie.

Vești proaste de la meteorologi pentru următoarele două săptămâni! Va fi din ce în ce mai frig, iar ploile vor fi constante în mai multe regiuni din țară. Vor fi condiţii pentru precipitaţii slabe, în principal, după data de 11 noiembrie, cu probabilitate mai mare de semnalare a acestora la sfârşitul perioadei de referinţă.

În Muntenia şi Bucureşti, pe timpul zilei, temperaturile vor fi în scădere până în data de 7 noiembrie, în creştere până în 13 noiembrie, apoi vor scădea din nou. Pe timpul nopții, variaţiile vor fi spre creştere în prima dimineaţă şi în scădere până în 9 noiembrie. Se va înregistra o creştere a valorilor termice până în data de 14 noiembrie şi din nou spre scădere, până la sfârşitul intervalului.

În medie, pe parcursul primei săptămâni vor fi maxime cuprinse între 13 şi 17 grade şi minime între 3 şi 8 grade, iar în cea de-a doua săptămână – maxime între 12 şi 16 grade şi minime între 3 şi 5 grade Celsius. Trecător şi pe spaţii mici, vor fi condiţii pentru ploi slabe sau burniţă.

La munte, valorile diurne vor fi în scădere, în intervalul de prognoză, însă majoritatea valorilor ce urmează să se înregistreze vor fi peste cele normale ale perioadei. În prima săptămână a perioadei, maximele se vor încadra între 8 și 14 grade și minimele între 1 și 6 grade.

Cu toate acestea, în cea de a doua săptămână, temperaturile vor fi în scădere. Maximele vor ajunge la 4 grade, iar minimele spre -2 grade. Începând cu 11 noiembrie ne putem aștepta la ploi.

În Transilvania, temperaturile scad în această perioadă a lunii noiembrie. În medie, maximele se vor încadra între 14 şi 21 de grade în prima săptămână şi între 9 şi 15 grade pe parcursul celei de-a doua. Meteorologii au anunțat că noaptea temperaturile sunt în creștere până pe 13 noiembrie, apoi vor scădea treptat. Minimele vor fi cuprinse între 1 și 5 grade Celsius în prima săptămână și 0 și 3 grade în cea de-a doua.

În Maramureş, alorile maxime se vor încadra între 15 şi 22 de grade în prima săptămână şi între 10 şi 15 grade în cea de-a doua, iar minimele între 3 şi 7 grade în perioada 5-11 noiembrie, apoi între 2 şi 5 grade. În această regiune sunt anunțate și ploi abundente, mai ales în ultimele zile din cea de-a doua săptămână a intervalului.

În Moldova, alorile maxime se vor încadra între 11 şi 18 grade, iar cele minime între 3 şi 8 grade Celsius. Pe parcursul săptămânii a doua, vremea se va încălzi până în data de 13 noiembrie, apoi se va răci, iar media de temperatură va fi de 10 – 15 grade la valorile maxime şi de 3 – 5 grade la minime. Probabilitatea pentru ploi slabe va fi mai ridicată în perioada 6-7 noiembrie şi după data de 11 noiembrie.Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

În Dobrogea, temperaturile sunt în scădere până în data de 7 noiembrie, în creştere până în 13 noiembrie, apoi din nou în scădere.  Pe parcursul primei săptămâni vor fi maxime cuprinse între 14 şi 16 grade şi minime între 7 şi 11 grade, iar în cea de-a doua săptămână – maxime între 12 şi 15 grade şi minime între 5 şi 7 grade. Trecător vor fi condiţii de ploi slabe sau burniţă.

 

Citeşte mai multe despre:   meteo