Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Eugen Nicolicea, la pământ: Deputatul s-a împiedicat de un cablu în mijlocul dezbaterilor pe legile justiției (VIDEO)

Eugen Nicolicea, la pământ: Deputatul s-a împiedicat de un cablu în mijlocul dezbaterilor pe legile justiției (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 02 Mai 2018, 20:28
Eugen Nicolicea, la pământ: Deputatul s-a împiedicat de un cablu în mijlocul dezbaterilor pe legile justiției (VIDEO) Eveniment

Eugen Nicolicea a întrerupt fără să vrea dezbaterile pe legile care vizeaza justiția, din ședința comisiei speciale. Deputatul s-a împiedicat într-un cablu şi s-a întins pe jos. Mai mult,  parlamentarul a rămas şi fară un pantof. Social-democratul s-a ridicat imediat, dar presa nu a ratat ocazia şi a înregistrat momentul comic. 

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a atras toate privirile la comisia specială pentru legile justiţiei. Tocmai când se pregătea să vină la dezbateri, parlamentarul s-a împiedicat în cablurile instalate pentru camerele de filmat.    

O clipă de neatenţie a făcut să cadă la pământ ca secerat. Iar pentru că o nenorocire nu vine niciodată singură, politicianul a rămas şi fară un pantof. Deputatul s-a ridicat imediat și s-a îndreptat glonț spre dezbateri de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. 

Momentul hilar a fost însă surprins de toate camerele din încăpere. 

Nici membrii comisiei nu s-au lăsat distraşi de căzătură. Deşi s-au oprit câteva secunde, au continuat imediat ce s-au convins că parlamentarul a scăpat nevătămat. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Eugen Teodorovici