Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Evacuare în masă în Sectorul 2. 110 persoane domiciliate ilegal într-o casă au fost ridicate de poliţişti

Evacuare în masă în Sectorul 2. 110 persoane domiciliate ilegal într-o casă au fost ridicate de poliţişti

Un articol de: B1 TV - 14 Apr 2011, 09:45
Evacuare în masă în Sectorul 2. 110 persoane domiciliate ilegal într-o casă au fost ridicate de poliţişti Foto: B1 TV Eveniment

Evacuare cu amploare, joi dimineaţă, în sectorul 2 al capitalei. 110 persoane care trăiau ilegal într-o casă, au fost ridicate de poliţiştii locali şi au fost duse la poliţie pentru identificare.

Cele 110 persoane sunt suspectate că ar fi comis mai multe tâlhării, în mai multe locaţii din Bucureşti.

„În această casă am găsit 80 de adulţi şi 30 de copii, din care, marea majoritate au între 1-3 ani. Sunt persoane care au venit din diverse judeţe ale ţării, şi au început să se dedea la furturi, tâlhării, ameninţări ale cetăţenilor din preajmă, de asemenea beţii, scandaluri, iar curtea este un focar de infecţie”, a declarat Directorul de  Relaţii Publice Primăria Sector 2, Mariana Georgescu.

Potrivit autorităţilor, proprietarul casei va fi sanţionat atât timp cât nu îşi face ordine în locaţie. El a fost sancţionat şi urmează să fie sancţionat în continuare, cu o amendă de până la 100.000 de lei.

Pentru că nu erau din Bucureşti, toate cele 110 persoane evacuate se vor întoarce în oraşele de unde au plecat, urmând ca autorităţile de acolo să le asigure asistenţă socială, de care au nevoie.


Evacuare în masă în Sectorul 2

Citeşte mai multe despre:   evacuare,   Stiri Bucuresti,   ilegal