Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019: VEZI AICI BAREMUL DE CORECTARE LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Cum sunt PUNCTATE subiectele

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019: VEZI AICI BAREMUL DE CORECTARE LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Cum sunt PUNCTATE subiectele

Un articol de: B1.ro - 18 Iun 2019, 15:49
Eveniment

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019: VEZI AICI BAREMUL DE CORECTARE LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ: Absolvenții clasei a VIII-a au susținut, marți, prima probă a Evaluării Naționale 2019, la Limba și Literatura Română.

VEZI AICI BAREMUL DE CORECTARE LA ROMÂNĂ LA EVALUAREA NAȚIONALĂ

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019: VEZI AICI BAREMUL DE CORECTARE LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ: Ministerul Educației a publicat baremul de corectare pentru subiectele la română. În total, 154.956 de absolvenți ai claselor a VIII-a au susținut, azi, proba scrisă la limba română din cadrul examenului de Evaluare Națională. 

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019: VEZI AICI BAREMUL DE CORECTARE LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ: Anul acesta, absolvenții de clasa a VIII-a au avut, la subiectul I, punctul B, de redactat o argumentație prin care să demonstreze că fragmentul din „Ultima cursă” de Horia Lovinescu aparține genului dramatic. 

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019: VEZI AICI BAREMUL DE CORECTARE LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ: La subiectul II, punctul B, aceștia trebuie să realizeze o compunere în care să prezinte o întâmplare petrecută acasă sau la școală, în timpul unei activități de lectură. 

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019: VEZI AICI BAREMUL DE CORECTARE LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ: Rezultatele de la examenul de Evaluarea Națională 2019 se dau pe 25 iunie, iar cei nemulțumiți de notele obținute pot face contestație tot pe 25 iunie între orele 14.00 și 20.00. 

VEZI AICI SUBIECTELE LA ROMÂNĂ LA EVALUAREA NAȚIONALĂ

Citeşte mai multe despre:   evaluare nationala
 
 
 
Loading...