Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment EXCLUSIV //Ce spune Primăria Capitalei despre închiderea toaletelor automate, în ajun de EURO 2020: “S-a avut în vedere ajustarea costurilor pentru serviciile de închiriere, amplasare şi întreţinere”

EXCLUSIV //Ce spune Primăria Capitalei despre închiderea toaletelor automate, în ajun de EURO 2020: “S-a avut în vedere ajustarea costurilor pentru serviciile de închiriere, amplasare şi întreţinere”

Un articol de: George Forcoș - 07 Iun 2021, 10:53
EXCLUSIV //Ce spune Primăria Capitalei despre închiderea toaletelor automate, în ajun de EURO 2020: “S-a avut în vedere ajustarea costurilor pentru serviciile de închiriere, amplasare şi întreţinere” Eveniment

După apariția informațiilor potrivit cărora Primăria Capitalei a renunțat, oficial, joi, la aproape toate toaletele publice automate, chiar când Bucureștiul  găzduiește Campionatul European de Fotbal,  instituția condusă de Nicușor Dan a oferit clarificări despre acest subiect, la solicitarea B1.RO.

Potrivit spotmedia.ro, din cele 130 de toalete automate vor mai rămâne deschise doar 18, pentru că PMB nu are bani să continue contractul în care acumulase datorii la societatea care le întreține.

PMB precizează pentru B1.RO că acordul cadru având ca obiect prestarea serviciilor de închiriere, amplasare şi întreţinere a toaletelor, încheiat în anul 2017 s-a încheiat ca urmare a derulării unei proceduri de licitație publică internațională.

Noul acord cadru încheiat pe data de 2 iunie 2021 a avut în vedere ajustarea costurilor pentru serviciile oferite, astfel că în Capitală funţionează un număr de 64 toalete ecologice mobile, 46 toalete ecologice mobile pentru persoane cu dizabilităţi fizice și 18 toalete automate racordabile.

Redăm mai jos răspunsul integral oferit de PMB:

“Primăria Municipiului București a încheiat în data de 11.10.2017 un Acord-cadru având ca obiect prestarea serviciilor de închiriere, amplasare şi întreţinere a toaletelor automate racordabile la reţeaua de canalizare şi electricitate, a toaletelor ecologice mobile şi a toaletelor ecologice mobile pentru persoane cu dizabilităţi fizice, cu o valabilitate de 4 ani, prestatorul de servicii fiind SC COMEX ROM SRL. Acest acord - cadru s-a încheiat ca urmare a derulării unei proceduri de licitație publică internațională.

Pentru noul contract-subsecvent, încheiat în data 02 iunie 2021, Primăria Capitalei a avut în vedere ajustarea costurilor pentru serviciile de închiriere, amplasare şi întreţinere a toaletelor.

Astfel, conform noului contract subsecvent, în Capitală funţionează un număr de 64 toalete ecologice mobile, 46 toalete ecologice mobile pentru persoane cu dizabilităţi fizice și 18 toalete automate racordabile”.

Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Citeşte mai multe despre:   PMB,   Nicusor Dan