Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un hoț a furat toate bateriile de la tractoarele din comuna Greaca, județul Giurgiu: Este vorba de peste 25 de utilaje, atât ale primăriei, cât și ale localnicilor

Un hoț a furat toate bateriile de la tractoarele din comuna Greaca, județul Giurgiu: Este vorba de peste 25 de utilaje, atât ale primăriei, cât și ale localnicilor

Un articol de: Gabriela Del-Pupo - 23 Sep 2019, 16:08
Foto: Pixabay.com Eveniment

EXCLUSIV ONLINE // Caz demn de un film de comedie în comuna Greaca, din județul Giurgiu, unde primăria și toți localnicii s-au trezit peste noapte fără bateriile de la tractoare. Mai multe persoane au semnalat la 112 furtul și când poliția a început să facă cercetări au descoperit că peste 25 de tractoare fususeseră vandalizate. Practic, au fost furate bateriile de la toate tractoarele din comună. Cazul e cu atât mai ciudat, cu cât nici un alt autovehicul din zonă nu a fost găsit fără baterie. 

"S-au furat cam 25 - 26 de baterii de tractor, au reclamat oamnenii prin sistemul 112, a venit poliția, au făcut cercetări, au venit și la noi la primărie că avem camere pe aici prin zonă, mai sunt camere prin localitate, este în cercetare caxu " a declarat pentru B1.ro Liviu Holdărăscu, contabilul primăriei Greaca. 

Făptașul nu a fost încă prins și ancheta deschisă de poliție este în desfășurare. O astfel de baterie de tractor poate ajunge și la câteva sute de lei ca preț. De ce a ales hoțul să le fure doar pe cele de tractor rămâne deocamdată un mister. 

 


 

Citeşte mai multe despre:   baterii ,   tractoare
 
Loading...