Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Excursii mici, interesante, satisfacții mari – Transport sigur și confortabil

Excursii mici, interesante, satisfacții mari – Transport sigur și confortabil

Un articol de: B1.ro - 14 Mai 2019, 11:37
Excursii mici, interesante, satisfacții mari – Transport sigur și confortabil Eveniment

Începe concediul în acest an cu o excursie în țară într-o regiune pitorească, unde nu ai fost niciodată. Începând cu luna iunie vremea se anunță frumoasă, temperaturile vor ajunge la 30 de grade, deci poți merge și la munte și la mare. Transportul terestru de călători cu microbuzul este o alegere bună deoarece este rapid și convenabil. Aproape orice itinerar din țară poate fi parcurs cu microbuzul pe drumuri corespunzătoare, pentru a te bucura de peisaj.

Ne referim la închirierea unui microbuz pentru transport călători care are șofer, de la o companie care oferă servicii de transport persoane în țară și străinătate. Astfel de firme închiriază microbuze și autocare cu șoferi la clienți care pot fi persoane fizice, instituții, companii, etc. Prin urmare, firmele de închiriere microbuze și autocare au soluții individuale pentru toate tipurile de clienți. Prețurile sunt convenabile, adaptate în funcție de destinație, număr de km, capacitatea vehiculului, numărul de locuri.

Cu microbuzul ai posibilitatea de a asigura transportul prietenilor la o locație frumoasă, de exemplu la munte, pentru a-ți sărbători ziua de naștere. Avantajele sunt mari: transportul este rapid, prietenii tăi se pot bucura de călătorie până la capăt, se pot distra în microbuz spunând glume și bancuri, tu le poți ține companie în timpul călătoriei, șoferul care conduce microbuzul are grijă ca transportul să fie sigur, relaxant, o experiență frumoasă pentru toată lumea.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Când ai puțin timp liber în acest an, în weekend, poți vizita anumite regiuni din țară, unde sunt obiective turistice deosebite, împreună cu un grup mic de prieteni dragi. Venind în întâmpinarea acestei dorințe firești de a admira peisajele în timpul călătoriei și de a nu avea grija condusului, îți sugerăm să alegi să închiriezi un microbuz de la o firmă care oferă asemenea servicii pentru că este avantajos și suficient de ieftin. Merită să-ți faci timp pentru mici călătorii, în zilele de weekend. În țara noastră sunt numeroase locuri frumoase care merită cu prisosință să fie cunoscute și vizitate. Pentru a cerceta obiectivele turistice, expozițiile, muzeele, mănăstirile, monumentele istorice și de artă, merită să faci mici vacanțe de 3 zile, transportul fiind realizat cu microbuz cu șofer.

Astfel de vacanțe se pot face și la munte, în locuri cu peisaje pitorești, pe care ar fi interesant să le vezi împreună cu familia și prietenii tăi. Un concediu inedit, foarte plăcut, deplin ca diversitate de peisaj și satisfacții, ar putea fi realizat cu microbuzul în jurul țării. Dacă alegi varianta de a închiria un microbuz pentru transport călători cu șofer, poți face un circuit al țării pornind din București spre locuri minunate cum ar fi:

  • Valea Oltului, respectiv Râmnicu Vâlcea – Sibiu – Simeria – Petroșani – Alba Iulia
  • Apoi Valea Jiului, ruta Petroșani – Târgu Jiu – Lugoj – Timișoara – Arad – Deva
  • Apoi poți ajunge la Baia Mare – Sighet – Borșa – Pasul Prislop
  • Poți merge chiar și la Iacobeni – Câmpulung Moldovenesc – Suceava
  • Sau un traseu din Iași spre Bacău – Piatra Neamț – Bicaz – Lacul Roșu – Gheorghieni
  • Și apoi ajungi desigur și la Valea Prahovei unde peisajele sunt deosebit de frumoase.

Poți alege și alte itinerarii de acest fel care sunt perfecte pentru a avea parte de excursii plăcute, cu obiective turistice grozave, peisaje pitorești, mănăstiri, condiții de găzduire – pensiuni și hoteluri bune. Poți face popasuri la mănăstirile din zona de nord a Moldovei, care sunt atât de minunate, apreciate și de turiștii din țară și din străinătate. Ca în orice vacanță, călătoria poate fi completată cu mici incursiuni adiacente, pentru a vedea alte obiective turistice din diferite regiuni ale țării.

Prin serviciile de închirieri microbuze de pe TransCarSrl.ro ai posibilitatea de a avea un mijloc de transport cu șofer foarte bun, astfel încât nimeni să nu se îngrijoreze de nimic. Pe acest site poți afla toate avantajele oferite de această firmă de închirieri mijloace de transport pentru călători care activează din anul 2001. Firma oferă, de asemenea, închirieri autocare de marcă Mercedes și nu numai, care au și alte facilități moderne și care asigură un transport sigur și confortabil pentru un număr mai mare de persoane, pentru adulți, copii, persoane în vârstă.

Serviciile de calitate, prețurile accesibile, dorința de a asigura confortul pasagerilor în timpul călătoriei, cererea din ce în ce mai mare au dus la creșterea numărului de mijloace de transport moderne în parcul auto pe care îl deține această firmă. Sunt microbuze și autocare de marcă Mercedes, Volvo, Temsa, Iveco, Usuzy, microbuze de 15, 19, 20 sau 29 locuri, plus locul pentru șofer, autocare de 29, 52 sau 59 locuri. Închirierea de mijloace de transport se face din București, Teleorman – Videle, Zimnicea, Alexandria, Roșiori de Vede, Turnu Măgurele – dar și din țară.

Toți șoferii sunt bine instruiți, amabili, foarte experimentați, au un număr mare de ore de condus în condiții de trafic intens. Prețul serviciilor este accesibil, se plătește în avans. Vehiculele sunt verificate, sunt în stare foarte bună de funcționare, au ITP-ul și reviziile tehnice făcute, respectă toate reglementările în materie de siguranță și mediu.