Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Dan Diaconescu, DAT AFARĂ din casă! Detalii de ultim moment

Dan Diaconescu, DAT AFARĂ din casă! Detalii de ultim moment

Un articol de: Ramona Zaharia - 24 Feb 2020, 09:31
Dan Diaconescu, DAT AFARĂ din casă! Detalii de ultim moment Eveniment

Liora Z., o afaceristă care deţine un centru de fitness, a reușit să obțină executarea silită a lui Dan Diaconescu şi a lui Florin Floştoiu, partenerul de afaceri al acestuia, prin intermediul unui executor judecătoresc. „Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în baza titlului executoriu act de adjudecare din data de 01.11.2019. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiilor cuprinse în titlul executoriu”, au decis magistraţii.

În urmă cu șapte ani, Florin Floştoiu a cumpărat mai multe imobile de la Dan Diaconescu. Totul s-a întâmplat în perioada în care una dintre cele mai importante bănci din România declanşase procedurile de executare silită a, patronului OTV, pentru a recupera de la acesta 5,6 milioane de euro, potrivit spynews.ro.

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. Din pedeapsa de cinci ani şi şase luni a executat mai puţin de trei ani, fiind eliberat condiţionat în noiembrie 2017.

Citeşte mai multe despre:   Dan Diaconescu