Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Exemplul unui primar UDMR din Covasna: A participat la ceremoniile de Ziua Națională purtând eșarfă tricoloră! (FOTO)

Exemplul unui primar UDMR din Covasna: A participat la ceremoniile de Ziua Națională purtând eșarfă tricoloră! (FOTO)

Un articol de: - 04 Dec 2014, 15:22
Exemplul unui primar UDMR din Covasna: A participat la ceremoniile de Ziua Națională purtând eșarfă tricoloră! (FOTO) Eveniment
Exemplu de bun simț al unui primar din județul Covasna. Primarul UDMR din Vâlcele a participat la ceremoniile de Ziua Națională organizate în municipiul Sfântu Gheorghe purtând eșarfa tricoloră și însoțit de tineri îmbrăcați în costume populare secuești și românești, arată Mesagerul de Covasna.

În acest an, redacția cotidianului de limba română Mesagerul de Covasna a lansat o inițiativă prin care i-a îndemnat pe români să vină la manifestările de Ziua Națională însoțiți de un prieten maghiar.

Printre cei care au răspuns pozitiv acestei propuneri  se numără  și locuitorii și conducerea comunei Vâlcele. „Pe mine nu m-au ales doar maghiarii, ci şi românii sau romii, astfel că am  datoria, în calitate de primar, să-i reprezint pe toţi şi să fiu alături de ei la Ziua Naţională a României”, a spus primarul Kovacs Laszlo citat de publicația amintită.


Sursa foto: Mesagerul de Covasna