Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Exerciții militare de amploare ale soldaților americani la baza de la Cincu (VIDEO)

Exerciții militare de amploare ale soldaților americani la baza de la Cincu (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 04 Aug 2016, 15:29
Exerciții militare de amploare ale soldaților americani la baza de la Cincu (VIDEO) Eveniment

Demonstraţie de forţă a soldaţilor americani in tara noastră. Regimentul de Cavalerie 116 compus în mare parte de soldaţi din Oregon se află în România, la Cincu, în cadrul unei acţiuni menite să promoveze stabilitatea şi securitatea regională în timp întăreşte parteneriatele din cadrul NATO, arată B1 TV.

Peste 2500 de soldaţi din Statele Unite participă la exerciţiul militar ce se desfăşoară în perioada 27 iulie - 7 august la Cincu. Peste 1000 dintre aceştia fac parte din Regimentul de Cavalerie al 116-lea, care vor asigura în mare parte rolul inamicului în acest test menită să sporească comunicarea dintre celelalte forţe americane şi batalioane trimise de Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Canada, Georgia, Moldova, Polonia, Turcia, Ucraina şi România.

Exerciții militare de amploare ale soldaților americani la baza de la Cincu

Exerciţiul, la care se folosesc printre altele şi tancuri Abram M1A2 şi vehicule de luptă Bradley, este menit să fie şi un prilej pentru repetarea manevrelor de mobilizare şi desfăşurare a trupelor şi a vehiculelor pe teren neprielnic. Printre operaţiunile efectuate de regimentul din Oregon se numără şi traversarea unui râu cu tancuri şi configurarea unui pod.

Majoritatea soldaţilor din Oregon sunt străjeri tradiţionali care se antrenează un weekend pe lunp şi două săptămâni în vară. Mulţi dintre aceştia sunt înscrişi în universităţi sau lucrează la companii civile.

Exerciţiul militar Saber Guardian se desfăşoară anual prin rotaţie în România, Bulgaria sau Ucraina.

Citeşte mai multe despre:   SUA