Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Exercițiu naval NATO de amploare în Marea Neagră: SPRING STORM 18, un concept unic de antrenare (VIDEO)

Exercițiu naval NATO de amploare în Marea Neagră: SPRING STORM 18, un concept unic de antrenare (VIDEO)

Un articol de: - 02 Mar 2018, 16:31
Exercițiu naval NATO de amploare în Marea Neagră: SPRING STORM 18, un concept unic de antrenare (VIDEO) Eveniment

Peste 1.700 de militari români și străini vor participa, în perioada 5-15 martie, la unul dintre cele mai mari exerciții multinaționale, organizat de Forțele Navale Române, pe teritoriul Dobrogei și în apele internaționale ale Mării Negre.

“Exercițiul Spring Storm 18 are la bază un concept unic de antrenare întrunită a Forțelor Navale, Aeriene și Terestre, accentul fiind pus pe secvențe specifice operațiilor amfibii în cadru aliat, precum și pe secvențe de luptă împotriva minelor marine, într-o zonă de debarcare pe țărm”, potrivit navy.ro.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Forțele militare române se vor instrui, in cadru aliat, in colaborare cu parteneri din Bulgaria, Franta, Georgia, SUA si Ucraina. S.U.A. participa cu nava de desant USS Oak Hill (LSD-51), o companie de infanterie marina si nava de suport USNS Carson City; Franta este reprezentata de fregata "Jean Bart" (D-615), iar Georgia, Bulgaria si Ucraina participa cu ofiteri de stat major si cu cate o echipa specializata in lupta impotriva dispozitivelor explozive.

Citeşte mai multe despre:   militari,   Bulgaria,   SUA